Forum

Süreç Y&#...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Süreç Yönetimi, PDKS ve To Do List

4 Yazılar
3 Üyeler
0 Likes
880 Görüntüleme
(@HamzaSARICiCEK)
Gönderiler: 15
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

Merhabalar, 

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren Türkiye merkezli 4 farklı ülkede yaklaşık 50 beyaz yaka personeli olan bir firmayız. Kendi bünyemizdeki yazılımcılarımız tarafından .Net ile geliştirdiğimiz tam olarak ERP olmasa da bizim ihtiyaçlarımıza özel online bir ofis uygulamamız mevcut. 

B2b(kendi bayi ve şube ağımız için), Sipariş, Stok, Crm, Sevkiyat, muhasebe(geliştirme aşamasında) ve diğer bize özel modüllerimiz mevcut. 

Şuan ki yapımızda diğer ülkelerde bulunan 4 şubemizinde işleyiş ve süreç yönetimleri bizden bağımsız olarak devem ediyor. 

PDKS, personel performans takip, görev tanımmaları belirleme, puantaj ve prim sistemi, "to do" dediğimiz geçici görev atama ve yönetimi gibi modülleri profesyonel kullanmak ve zamandan kazanç sağlamak adına 3Party kullanmak istiyoruz. Fakat bunları da kullanırken, kullanıcı yönetimi, kullanıcı yetki yönetimi, raporlama alanlarını tek yerden yönetebilmek adına kendi OFİS SİSTEMİMİZE ENTEGRE haline getirmek istiyoruz. 

Bu kapsamda tavsiye edebileceğiniz, isteğe özel geliştirmesini yapabileceğimiz, kendi sistemimiz ile entegrasyonu mümkün olan, veritabanı yönetimini yapabileceğimiz PDKS tabanlı süreç yönetimi ve task yönetimi de yapabileceğimiz uygulamalar varmıdır. 

Sabırla okuyup değerli vaktinizi ayırdığınız için şimdiden teşekkür ediyorum. 

 

 
Gönderildi : 28/04/2018 20:17

(@ibrahimbozkurt)
Gönderiler: 11
Eminent Member
 

Hamza Bey Merhaba;

 

NnarSoft Bilişim İle Bi Görüşün Derim - Bizim Mevcut ERP Sistemi Olarak Canias ERP Mevcuttu ve NNarsoft Yazılımı ile entegrasyonu yapmışlardı.

Size olumlu olumsuz net bir cevap vereceklerdir enazından.

 

Saygılar...

 
Gönderildi : 29/04/2018 18:04

(@HamzaSARICiCEK)
Gönderiler: 15
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

İbrahim hocam selamlar, 

 

Açıkcası daha çok opensource yazılımlar arayışı içerisindeyiz. Nnarsoft bizim talebimizden daha çok PDKS sistemleri üzerine özel talep geliştirmleri yapıyor gibi. 

 

 
Gönderildi : 03/05/2018 14:21

(@akinersoy)
Gönderiler: 20
Eminent Member
 

Merhabalar,

Polimek firmasını bi araştırmanızı tavsiye ederim. (PDKS tarafında)

 
Gönderildi : 04/05/2018 20:30

Paylaş: