Forum

Database'ten Barkod...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Database'ten Barkod Oluşturma

2 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
549 Görüntüleme
(@MuhammedKAYA)
Gönderiler: 7
Active Member
Konu başlatıcı
 

Merhabalar,

 

Tekstil firmamız için barkod sistemi araştırıyorum ancak bir türlü işin içinden çıkamadım.Bu yüzden sizin fikirlerinize danışmak isterim.

 Yapmak istediğim şey kısaca şudur. Teksdata isimli tekstil yazılımını kullanmaktayız ancak bu firmanın yazılımında barkod ve online ürün siparişi alma gibi bir durumu yok. Kullandığımız vertabanı üzerindeki bilgileri alarak bir barkod oluşturmak ve bu barkodu okuttuğum zaman istediğim bilgilerin ekrana gelmesini ve burdan gerekirse sipariş girmek istiyorum. İnternette bazı yazılımları araştırdım kimini çok pahalı kimiside işime yaramıyor. Ben android yada apple üzerinde çalışmak istiyorum. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse çok sevinirim.

  

 
Gönderildi : 25/05/2015 03:56

(@eravse)
Gönderiler: 1753
Üye
 

Merhaba , 

 Android yada Apple işin içine girdiğinde tamamen Custom bir yazılım yazdırmanız gerekir çünkü database işlemlerini direk olarak o cihazlar üzerinde yapmanız çok doğru olmaz. 

Diğer yandan programınıza gene entegre olunacağından illaki özel bir yazılım yazdırmanız gerekebilir gibi. Özel olarak sizin programınıza yazılmış bir program varmı iyi araştırmak lazım yada yazan firmaya sormak gerekir

 

Saygılar

 

ProfectSoft Yazılım ve Danışmanlık Hizmetleri
LogPusher & Bifyou E-Commerce System
www.profectsoft.com

 
Gönderildi : 25/05/2015 12:10

Paylaş: