Forum

BackupExec 2010 Fil...

Bildirimler
Hepsini Temizle

BackupExec 2010 File Backup Problem

5 Yazılar
2 Üyeler
0 Reactions
801 Görüntüleme
(@CihanKol)
Gönderiler: 104
Estimable Member
Konu başlatıcı

[#329677]

Merhaba,

Bir müşterimin sisteminde backupexec 2010 kullanılmakta ve abzürt bir sorun ile karşılaştık. Sistemde Exchange ve SQL DB lerini, System State'leri sorunsuz olarak yedekliyor. File Server üzerinde bulunan kullanıcı isimlerine ait(örn: Cemal, Kemal, Hasan) klasörleri ve onun altındaki alt klasörleri de yedeklerken  hiçbir şekilde klasör yada alt klasör içinde bulunan dosyaları(xls,pdf,docx,tmp vs.) yedeklemiyor.

Konu ile ilgili yardımcı olabilirseniz sevinirim.

İyi Çalışmalar

Gönderildi : 22/05/2012 13:21
(@canbolat)
Gönderiler: 1252
Noble Member

Merhaba ,

Selection List'de ilgili sürücünün yanında /subdir  olarak görünüyor mu ? örn ;  \\filesrv.domain.com.tr\D:\*.* / subdir

Job history'de görünen çıktıyı paylaşır mısınız ?

Gönderildi : 23/05/2012 03:18
(@CihanKol)
Estimable Member
Konu başlatıcı

Merhaba,

Job History File Server!a ait resim için lik aşağıdadır. \\filesrv.domain.com.tr\D:\*.* / subdir olarak görünmüyor. Ancak Job'u editlediğimde ilgili dosyaların da seçili olduğunu görüyüorum

İyi Çalışmalar

Gönderildi : 23/05/2012 11:34
(@canbolat)
Gönderiler: 1252
Noble Member

Selection list'e geldiğinizde paylaşımların bulunduğu sürücüyü(d: ve ya f:) işaretleyip , alınmasını istemediğiniz klasörleri exclude edin yani işaretlemeyin.Bu şekilde kaydedip job'u tekrar başlatır mısınız ?

Gönderildi : 23/05/2012 14:49
(@CihanKol)
Estimable Member
Konu başlatıcı

Bu şekilde yapıp denemiştim. Ancak sonuç alamamıştım. Şimdi job metodunu değiştirip yedek aldırıyorum. Sonuc hakkında bilgi vereceğim.

İyi Çalışmalar

Gönderildi : 23/05/2012 16:59
Paylaş: