Forum

ftp programları hak...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

ftp programları hakkında

3 Yazılar
3 Üyeler
0 Likes
407 Görüntüleme
(@berk.bagdatlioglu)
Gönderiler: 25
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

merhaba arkadaşlar tekstil sektöründe bilgi işlemciyim. Tezgahlarımıza desenleri ilk önce bilgisayardan disketlere yüklüyoruz bazen bir desen çekmek istenilince 7 diskete kadar çıkabiliyor yükledikten sonra gidip birde tezgahın başında bunları tek tek  tezgaha yüklüyoruz.Neticesinde cok büyük bir zaman kaybı oluyor ve 1.sınıf kalite disket bulamıyoruz tamamıyla sıkıntılı bir konu.Dokuma tezgahlarını temin ettiğimiz yeri aradım bunları network üzerinden gönderebilirmiyiz dedim ethernet kartı varsa file transfer programlarıyla göndebilirsiniz ama detayını bilmiyrum böyle yapanlar var dedi.Sizce bunu nasıl yapabilirim network sistemini kurdum tezgahlara cat6 kabloyla network e dahil ettim.File transfer programlarıyla nasıl desenleri tezgahlara gönderebilirim.Şimdiden Teşekkürler

 
Gönderildi : 19/03/2012 14:15

(@www-rizasahan-com)
Gönderiler: 18026
_
 

Merhaba,
Bizde cad cam yapılıyor. Bizde dataları networkten yolluyoruz ve bu şekilde işlem yapıyoruz.Tezgahı satan firmaya üzerinde bir işletim sistemi yoksa eğer bunun nasıl aktif edeceğinizi üzerindeki ftp ayarlarının nasıl yapılacağını sorun bu onların size vereceği bilgi ile olan bir şey. Üzerinde işletim sistemi var ise eğer varolan işletim sistemi nedir?

1984 doğumluyum. 4 yaşından bu yana İstanbul’da yaşıyorum. Sırası ile aşağıdaki okullarda eğitim gördüm. Paşaköy ilkokulu (1990-1995) Kartal Zekeriyya Güçer İlköğretim Okulu(1995-1998) Ümraniye Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Bilgisayar Bölümü(1998-2001) Kocaeli Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı(2002-2004) Anadolu Ünv. İşletme Fakültesi(2006-2009) Lise yıllarından sonra bir bilgisayar firmasının teknik servisinde mesleğe merhaba dedim. Outsource olarak Citibank ytl ve bina taşınma projesinde yer alarak 8 ay görev yaptım. Bu görevden sonra şu an çalışmakta olduğum yerde bilgi işlem sorumlusu olarak göreve başladım ve 18 yıldır görevimin başındayım.

 
Gönderildi : 19/03/2012 14:21

(@mehmetparlakyigit)
Gönderiler: 495
Honorable Member
 

Merhaba aynı network içerisinde dosya paylaşımı yapacaksan bence ftp programına gerek yok. Yapın hakkında bir bilgim yok ama şöyle bir yol tarif edebilirim. Ana bilgisayar üzerinde bir dosya paylaşımı yaparsın. ve diğer bilgisayarlara bu dosyayı map edersin ve diğer bilgisayarlarda bunu bir disk olarak görür bu disklerin içerisinden de bu desenleri görebilirsin.

 
Gönderildi : 19/03/2012 14:22

Paylaş: