Anasayfa » Forum

Mcafee EPO 4.6 Hakk...
 

Mcafee EPO 4.6 Hakkında  

  RSS
Selçuk Kurt
(@SelcukKurt)
Üye

Merhabalar.

Dün akşam Server 2003 Enterprise üzerine EPO 4.6'yı sorunsuz yükledim ve kurulum tamamlandı.

Fakat daha sonrasında konsoluna girdiğimde ekranın altında The Local Agent
Handler service is not running,  
The Local Event Parser
service is not running.
 

uyarısı almaktayım ve clientlara agent deployment yaparken fail hatası almaktayım.

 

Neden olabilir?

 

 

Alıntı
Gönderildi : 20/12/2011 19:02
Evren Banger
(@evrenbanger)
Üye Forum Yöneticisi

Bu servisler windows services altinda bir bakabilirmisiniz started durumda mi ?

CevapAlıntı
Gönderildi : 21/12/2011 17:55
Selçuk Kurt
(@SelcukKurt)
Üye

Servisleri kontrol ettiğimde 
Mcafee EPolicy Orchestrator 4.6 Event Parser ve Mcafee EPolicy Orchestrator 4.6 Server servisleri stop durumda ve start edilemiyor.

System Event Log'una aşağıdaki log düşüyor;

 "The McAfee ePolicy Orchestrator 4.6.0 Server service terminated with service-specific error 1 (0x1)." 

CevapAlıntı
Gönderildi : 21/12/2011 19:16
Ugur DEMIR
(@ugurdemir)
Üye

Servislerde account tabına administrator accountu ile şifresini girip restart edermisiniz.

CevapAlıntı
Gönderildi : 21/12/2011 19:18
Selçuk Kurt
(@SelcukKurt)
Üye

Administrator account'ını girip start dedim fakat yine servisler started olmadı.

CevapAlıntı
Gönderildi : 22/12/2011 14:03
Evren Banger
(@evrenbanger)
Üye Forum Yöneticisi

Kurulum yapilirken bolge ve dil secenekleri ingilizce olmasi gerekli buna dikkat ettiniz mi ? Eger daha sonradan yaptiysaniz gene sorun cikar servisler calismaz.

CevapAlıntı
Gönderildi : 23/12/2011 12:22
Selçuk Kurt
(@SelcukKurt)
Üye

Bunu bilmiyordum. Server'daki bölge ve dil ayarları Türkçe.

Kaldırıp yeniden kursam ve kurarken İngilizce seçsem sorun düzelir mi?

CevapAlıntı
Gönderildi : 24/12/2011 00:37
Paylaş:

Lütfen Giriş yap yada Kayıt ol