Forum

Abby finereader
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Abby finereader

2 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
538 Görüntüleme
(@GurkanKoymen)
Gönderiler: 24
Trusted Member
Konu başlatıcı
 

Merhabalar,

Çalıştığım yerdeki  önemli  evrakları (genelgeler, yönetmelikler, raporlar v.b.)  finereader ile tarayıp aranabilen pdf dosyasına çevirerek bilgisayar diskine  kaydediyorum. Ancak bazen taradığım belgenin eski, kağıdının solmuş olması ya da belgenin çok karmaşık olması gibi nedenlerle finereader (Bu arada finereader 10 kullanıyorum) pdf dosyasına çevirirken bazı önemli sayfalarda tam başarı sağlayamıyor. 

  Benim tam olarak istediğim şey şu : Ben belgeyi finereader 10 ile pdf dosyaya taradıktan sonra finereader otomatik olarak oluşturduğu pdf dosyanın sonuna  o sayfanın imaj görüntüsünü (resmini) de eklesinistiyorum. Yani her sayfanın hem pdf e çevrilmiş hali hem de o pdf in son sayfasında imaj hali olsun istiyorum.Örneğin tek bir sayfayı pdf e çevirdiysek o pdf in ilk sayfasında belgenin ocr edilmiş hali ikinci sayfada ise imajı (resmi - belgenin aslı) olsun. 

Böyle birşey abby finereader 10 ile mümkün mü? Teşekkürler 

 

 

 

 

 
Gönderildi : 12/08/2011 16:45

(@Anonim)
Gönderiler: 0
 

Finrereader yapabilirmi bilmiyorum ama aşağıda 2 yöntem önereyim.

1. durum elle birleştirme.

   dosyı çevirdikten sonra orijinal dosyayı yazdır diyerek pdf yazıcıyı seçin ardından oluşturmuş olduğunuz yeni dosyayı seçtiğinizde pf yazılımınız destekliyorsa birleştir veya üstüne yaz der. birleştir derseniz iki dosya birleşmiş olur.

2.  Sonic PDF editör gibi bir yazılım alıp bununla sayfa elkleme çıkarma yapabilirsiniz.

 

 
Gönderildi : 05/09/2011 16:13

Paylaş: