Forum

Deep Freeze Rollbac...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Deep Freeze Rollback türü programlar

2 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
616 Görüntüleme
(@barissaygin)
Gönderiler: 106
Estimable Member
Konu başlatıcı
 

Merhabalar,


Bir laboratuvar ortamındaki PC ler  için , Pc lerin kullanılıp kapandıktan  sonra sanki yeni acılmıs gibi baslamasını istiyorum. Onceki kullaımdan kalan dosyalar vb olmasın.


Bunun için Deepfreeze ve Rollback programları uygun gorunuyor. Acaba hangisi daha performanslıdır. Bunları Core2Duo 2.4  ve 4 GB ramli sistemlerde kullanacagım. Hangisini tavsiye edersiniz. Kullanım kolaylıgı ,performans olarak?


Ayrıca güvenlik kartı denen bir sistem var. Donanımsal olarak benzer işi yapıyormuş. Tecrübe edeniniz deneyeniniz var mı acaba?


Tavsiyelerinize ihtiyacım var


Teşekkkürler

 
Gönderildi : 30/05/2009 23:50

(@rafets-ayata)
Gönderiler: 3820
Üye
 

Merhaba,


Her iki programıda kullandım vermiş olduğunuz konfigürasyon için her ikiside yeterlidir. Performans konusunda bir sıkıntı çekmezsiniz. Eğer sistemleri Güvenlik kartları ile donanımsal yaparsanız bir kademe daha sistemi güvenli kılmış olursunuz. Çünkü bios koruma , anlık geri dönebilme ve donanımsal olduğundan kullanımı biraz daha pratik. Diğerleri software olduğu için sistemle entegrasyonlarında sorunlar çıkarabiliyor. Özellikle ben deepfreeze kullandığım bir kaç kafeda bazı virüslerin yinede sisteme sızabildiğini gördüm.


Softwaredemo sürümlerini belirli bir süre kullanarak test edip tercihte bulunabilirsiniz. Veya 40 TL güvenlik kartları satılıyor bir tane alarak deneyebilirsiniz. Böylece hem test etmiş hemde tecrübe etmiş olursunuz.


Saygılar.

 
Gönderildi : 31/05/2009 00:20

Paylaş: