Haberler

Veeam Availability Suite v10 Çıktı!

Veeam Availability Suite V10 sürümü çıktı!

Daha önce haberini yaptığımız satın alım ile adından söz ettiren yedekleme alanında dünya markalarından biri haline gelmiş Veeam, Availability Suite V10 sürümünü çıkarttı!

İlk olarak 2008 yılında Veeam Backup & Replication olarak tanıtılan Veeam’in amiral gemisi yedekleme çözümü – Veeam Availability Suite – artık Ağa Bağlı Depolama (NAS) için modern dosya veri koruması, oldukça. gelişmiş fidye yazılımı koruması ve Anında Çoklu VM Kurtarma (Multi-VM Instant Recovery) özelliği ile felaket kurtarmayı(DR). otomatikleştirme olanağı sunuyor.

Daha fazla platform genişletilebilirliği, API’ler aracılığıyla veri madenciliği ve 150’den fazla önemli geliştirmeyle Veeam, hibrit bulut ortamları için eksiksiz veri yönetimi ve koruması sağlamakta öncülük eden Veeam’in yeni sürümde öne çıkarttığı özellikleri ise;

  • Güçlü NAS yedeklemesiyle yedeklerinizi farklı lokasyonlara çıkarken zorluk yaşamayın.
  • Yeni nesil Anlık Kurtarma motoru ve Anında Çoklu VM Kurtarma ile büyük ölçekli. veri merkezi kesintilerinde dahi işinizi sürdürmeye devam edin.
  • Geliştirilmiş S3 nesne kilidi işlevi ve değiştirilemez yedekler ile kurum ortamı dışında yedeklemeyi basitleştirin; içeriden gelen saldırılara ve fidye yazılımlara karşı güvende olun.
  • YENİ Veeam Veri Entegrasyon API’sı ile yeni bilgileri keşfetmek için yedeklerinizi daha fazla platform genişletilebilirliği ve basitleştirilmiş üçüncü parti veri analizi yazılımı entegrasyonu ile çalıştırın.
  • Linux, HPE Primera veHPE StoreOnce,Nutanix AHV, PostgreSQL, MySQL ve daha fazlası için yeni ve gelişmiş özellikleri içeren genişletilmiş platform ve ekosistem desteği sağlayın.

Ürünü indirmek için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

https://go.veeam.com/v10

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu