Haberler

Logitech Crayon – İş Eğlence Dengenizi İyileştirin

Logitech Crayon, tüm iPad’ ler (2018 ve sonrası) için üretilmiş, yaratıcılığınızı açığa çıkaran, çok yönlü ve piksel keskinliğinde bir dijital kalemdir.

İŞ/EĞLENCE DENGENİZİ İYİLEŞTİRİN
Logitech Crayon, Apple Kalem destekli uygulamaları kullanarak iPad ile etkileşime geçmek için yeni dinamik yollar sunar. İster Notability™’de not alın, ister Tayasui Sketches’da çizim yapın, ister Writing Wizard’ta ilk defa yazmayı öğrenin; Logitech Crayon sayısız işi daha kolay ve eğlenceli hale getirir.

İŞİNİZE İNCE AYARLAR KATIN
Sıradan olanı kabullenmeyi bırakın ve projelerinizi bir sonraki adıma taşıyın. Logitech Crayon, Pages®, Keynote®, Adobe®, Lightroom CC ve diğer üretkenlik uygulamalarına sizin benzersiz kişisel dokunuşunuzu ekleyerek harika ve etkili belgeler yaratmanıza yardımcı olur.

TAM OLMASI GEREKTİĞİ GİBİ. GECİKME YOK.
Kalem kullanmayı biliyor musunuz? O zaman Logitech Crayon’u kullanmayı da biliyorsunuz. Hissedilmeyen gecikme süresi ve piksel keskinliği ile tek bir çizgiyi veya detayı kaçırmaktan korkmaksızın doğal bir şekilde yazın ve çizin.

APPLE KALEM TEKNOLOJİSİNİ KULLANIR
Logitech Crayon, Apple Kalem teknolojisi kullanılarak üretilmiştir ve mevcut olan en iyi dijital kalem deneyimini sunar. Bunun yanı sıra, Apple Kalem teknolojisini kullanan yüzlerce uygulamayı kullanabilmenizi de sağlar. Tek sınırınız, hayal gücünüzdür.

AVUÇ İÇİ REDDETME TEKNOLOJİSİ
Yazarken avuç içinizi ekrana rahatça koyabilirsiniz: iPad, Logitech Crayon’u kullanırken rahat el hareketi sağlamak için avuç içi reddetme özelliğini destekler. Artık elleriniz hakkında endişelenmek yerine yapmanız gereken işe odaklanabilirsiniz.

HER DEFASINDA MÜKEMMEL ÇİZGİ
Daha kalın veya ince bir çizgi mi gerekli? Yalnızca eğin. Logitech Crayon, normal bir kalem gibi, yerleştirdiğiniz açıya* bağlı olarak çizgi kalınlığını dinamik olarak ayarlayan akıllı bir uca sahiptir.

YALNIZCA AÇIN VE ÇİZMEYE BAŞLAYIN
Açma tuşuna basın ve anında iPad’de yazmaya veya çizmeye başlayın, oldukça kolay. Logitech Crayon, iPad’e doğrudan bağlanır; karmaşık aygıt eşleştirme veya diğer zaman kayıplarına gerek yoktur.

UZUN ÖMÜRLÜ PİLLER
Logitech Crayon, tek bir şarjla 7,5 saate kadar yazma süresi sağlar ve pili korumak için 30 dakika beklemeden sonra otomatik olarak kapanır. Eğer şarjınız azalırsa endişelenmeyin: 2 dk.’lık hızlı şarj 30 dk.’lık yazma süresi sağlar.

Daha dazla bilgi için

https://www.logitech.com/en-us/product/crayon

Kaynak: Logitech Türkiye

Hakan Uzuner

2002 yılından beri aktif olarak bilişim sektöründe çalışmaktayım. Bu süreç içerisinde özellikle profesyonel olarak Microsoft teknolojileri üzerinde çalıştım. Profesyonel kariyerim içerisinde eğitmenlik, danışmanlık ve yöneticilik yaptım. Özellikle danışmanlık ve eğitmenlik tecrübelerimden kaynaklı pek çok farklı firmanın alt yapısının kurulum, yönetimi ve bakımında bulundum. Aynı zamanda ÇözümPark Bilişim Portalı nın Kurucusu olarak portal üzerinde aktif olarak rol almaktayım. Profesyonel kariyerime ITSTACK Bilgi Sistemlerinde Profesyonel Hizmetler Direktörü olarak devam etmekteyim.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu