Forum

Uzak Masaüst&#...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Uzak Masaüstü İçin Modem Seçimi Hk.

4 Yazılar
3 Üyeler
0 Likes
372 Görüntüleme
(@MesutHAZEN)
Gönderiler: 1
New Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba Değerli forum üyeleri ve yöneticileri.

 

5 farklı lokasyondan ana bilgisayarımıza netsis programı için uzak masaüstü bağlantısı yapmaktayız. Fakat uzak masaüstü bağlantımız sürekli çok yavaş ve sorunlu. Bize bu konuda destek olan netsis firması drytek marka modem önerdi. modemin fiyatı biraz yüksek olduğu için -1000TL civarında- hemen almak istemiyorum. Önce sizlere bu konuda danışmak istedim. Bana önerebileceğiniz daha uygun fiyatlı ve ihtiyacımızı karşılayacak bir modem varmıdır? Uzak masaüstüne bağlanan istemcilerimizin modemlerinide değiştirmemiz gerekir mi? Sistemimizi en verimli nasıl çalıştırabiliriz. Yardımlarınız için teşekkür ederim

 

İyi çalışmalar. 

 
Gönderildi : 30/06/2015 19:05

(@m-oguzhanozkurt)
Gönderiler: 1323
Noble Member
 

Merhaba Mesut Bey,

Draytek marka cihazın modeli nedir? Liste fiyatını distribütörden öğrenebilirsiniz. Ayrıca uzak masaüstü bağlantı hızının modemle ilgili olduğunu çok sanmıyorum (çok kötü, ev kullanıcılarına yönelik bir modem değilse). Merkezde kullandığınız internet hat türü nedir? Merkezde kaç kullanıcı var? 

 
Gönderildi : 30/06/2015 19:36

(@SemihDanak)
Gönderiler: 77
Estimable Member
 

              Uzak masaüstünü modemden nat yaparak değilde vpn yapabileceğin bir modem alıp vpn üzerinden kullanıcılara yaptırırsanız daha güvenli bağlantı sağlamış olursunuz.

 
Gönderildi : 03/07/2015 17:15

(@m-oguzhanozkurt)
Gönderiler: 1323
Noble Member
 

Tamam, mantıklı bir şey söylemişler de bunun sorun ve yavaşlıkla ilgisi ne onu anlamadım. Öneren firma güvenlik nedeniyle önermiş, yavaşlık, sorun vb birşey belirtmemişki.

 
Gönderildi : 03/07/2015 18:01

Paylaş: