Haberler

YouTube Premium Abonelik Ücretlerine Zam Geldi!

Video akış platformu YouTube, geçtiğimiz günlerde reklam engelleyici uygulama ve eklentileri bloke etmeye başlamıştı. Bu geliştirmenin ardından YouTube Premium abonelik ücretlerine de zam geldi. Güncel YouTube Premium fiyatları içeriğimizde.

YouTube Premium

YouTube, Premium abonelik satın alan kullanıcılarına reklamsız izleme, arka planda oynatma, videoları indirip daha sonra internet bağlantısına ihtiyaç olmadan izleyebilme, izlenen videolara daha sonra kalınan yerden devam edebilme, YouTube Music Premium kullanabilme, Google Meet ile birlikte izleyebilme gibi ayrıcalıklar sunuyor. Genel olarak Premium abonelik satın alanların temel amacı platformda can sıkıcı hale gelen reklamlardan kurtulmak. Bunun için birçok kullanıcı ücret ödemek yerine reklam engelleyici uygulama ve eklentilere de başvuruyordu. Google bu reklam engelleyicilere adeta savaş açtı ve hemen hepsini bloke etti. Platformun reklam engelleyicileri bloke etmeye başlamasının ardından YouTube Premium abonelik ücretlerine de zam geldi.

Zamlı YouTube Premium abonelik ücretleri (Kasım 2022)

YouTube Premium ücretleri, yeni yapılan zamla birlikte neredeyse 2 katına çıktı. En ucuz YouTube premium aboneliği olan öğrenci planı aylık 19,49 TL’den 37,99 TL’ye yükseldi. En çok tercih edilen abonelik türü olan bireysel abonelik, aylık 29,99 TL’den 57,99 TL’ye yükseldi. 5 farklı kişiyi kapsayan YouTube Premium aile paketi ücreti de aylık 59,99 TL’den 115,99 TL’ye yükseldi.

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? YouTube Premium kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız yeni ücretlendirmelerin ardından aboneliğinizi yenileyecek misiniz? Düşüncelerinizi yorum kısmında belirtmeyi unutmayın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu