Forum

Şirket için ha...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Şirket için hangi interneti seçmeliyim?

3 Yazılar
2 Üyeler
0 Reactions
416 Görüntüleme
(@iLYASBAYRAM)
Gönderiler: 165
Reputable Member
Konu başlatıcı
 

Şirketimizde bir adet sunucu var ve muhasebe kullanıcıları sunucuda bulunan Logo Go Plus'ta çalışıyor. Şu anda ofiste kullanılan internet TTNET VDSL 100 mbit.

Bu internet erişim  türü bu ortam için uygun mudur. Değilse hangi internet ve hangi servis sağlayıcı seçilmelidir. Ofiste toplam yaklaşık 10 kişi (toplanti vs. olduğunda bu sayı artabiliyor.) internete giriyor. Önceliğimiz hızlı ve kesintisiz bir internet olması.

Cevaplarınız için şimdiden tesekkür ederim.

 
Gönderildi : 22/10/2015 11:42

(@yasinakilli)
Gönderiler: 384
Illustrious Member
 

Merhaba ilyas bey,

şirket yapınız belirttiğiniz personel sayıları ve sistem yapısında sabit kalacaksa bahsettiğiniz bağlantı işinizi görür, ancak şirketinizin gerek personel sayısı gerek sistem ve uygulama bazlı öngörülen büyüme hedefleri varsa bu büyümeye paralel bağlantı hızınızı artırtmanız daha mantıklı olacaktır.

Günümüde servis sağlayıcıları ister TTNET ister Superonline olsun hizmet kalitesini sürekli artıyorlar, onun için başta da belirttiğim gibi siz büyüme hedeflerinize göre planınızı yaparsanız daha verimli bir iş çıkarmış olursunuz.

iyi çalışmalar.

 
Gönderildi : 22/10/2015 13:15

(@iLYASBAYRAM)
Gönderiler: 165
Reputable Member
Konu başlatıcı
 

İnternet bazen yavaşlıyor (modem ttnet'in verdiği airties 5650). Abonelik 100 mbit olmasına rağmen speedtest üzeirnden ölçtüğümde yaklaşık 40 mbit hız geldiğini gösteriyor. Çevremizdeki şirketler (gerçi onlar bizden daha kalabalık) ADSL/G.SHDSL veya Metro Ethernet kullanıyor.

 
Gönderildi : 22/10/2015 15:35

Paylaş: