Haberler

WhatsApp Mesaj Düzenleme Özelliği İçin Geri Sayım Başladı

Popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, geçtiğimiz günlerde WhatsApp Web’in beta sürümünde mesaj düzenleme özelliğini test etmeye başladı. Android sürümünde de test sürecine başlanan özellik için WhatsApp Twitter hesabından “Yakında geliyor” ibaresiyle bir tanıtım videosu paylaşıldı. WhatsApp mesaj düzenleme özelliği ile ilgili detaylar içeriğimizde.

WhatsApp katılımcı sayısı

Meta, anlık görüşme uygulaması için birçok yeni özellik geliştiriyor. Yerel sohbet transferi, sohbet kilidi gibi işlevsel özellikler üzerinde çalışan şirket, bu ayın başlarında WhatsApp Web Beta sürümünde mesaj düzenleme özelliğini test etmeye başlamıştı. Platforma yakın kaynaklardan WaBetaInfo, bu özelliğin Android sürümünde de test edilmeye başlandı. Artık geri sayımın başladığı özellik için WhatsApp Twitter hesabından da “Yakında geliyor” metniyle bir video paylaşımı yapıldı.

WhatsApp mesaj düzenleme özelliği ne işe yarar?

WhatsApp’ın yakında kullanama sunacağı mesaj düzenleme özelliği, yanlış yazılan mesajları bir düzenleme butonu aracılığıyla değiştirmeye olanak sağlıyor. Mesajın gönderildiği andan itibaren 15 dakika boyunca aktif olan düzenleme butonu, bu sürenin ardından ise kayboluyor. WhatsApp Twitter hesabından yapılan paylaşıma göre özelliğin bir sonraki güncelleme ile tüm kullanıcılar için aktif edilmesi bekleniyor.

WhatsApp mesaj düzenleme nasıl yapılır?

Mesaj düzenleme özelliği aktif edildiğinde gönderilen mesajlar kolay bir şekilde düzenlenebilecek. Bunun için düzenlenmek istenen mesaja basılı tutup sağ üst kısımda yer alan menüden Düzenle butonuna dokunmak yeterli olacak. WhatsApp mesaj düzenleme, mesaj gönderildikten sonra 15 dakika boyunca kullanılabilecek. Sohbetteki katılımcıların tamamına düzenlenen mesajın yanında “Düzenlendi” şeklinde bir rozet gösterilecek.

Meta’nın WhatsApp için geliştirdiği yeni özellikler için aşağıdaki içeriklerimizi de inceleyebilirsiniz;

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu