Haberler

En Hızlı Android Telefonlar Açıklandı

Antutu, Haziran ayı itibariyle piyasada bulunan en hızlı Android telefonlar listesini açıkladı. Listenin ilk sırasını sürpriz bir model alırken Samsung 10. sırada kendine yer bulabildi.

En hızlı Android telefonlar

Mobil pazarda yer alan şirketler rekabetin içinde kalabilmek için üstün özelliklerde cihazlar üretiyor. Akıllı telefonlar ve elektronik cihazlar için kıyaslamalar yapan Antutu, bugün en hızlı Android telefon modellerini açıkladı. Raporda yer alan ilk 10 modelin 8’i Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 yonga setine sahipken diğer 2 model ise MediaTek Dimensity 9000 kullanıyor.

En hızlı Android telefonlar

Antutu en hızlı Android telefonlar sıralaması

Antutu raporunda liderliği Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 yonga setine sahip Nubia Red Magic 7 model akıllı telefon üstlendi. Nubia Red Magic 7 aynı zamanda Android akıllı telefonlar arasında en yüksek GPU puanına sahip model oldu.

Nubia’nın ardından ikinci sırada ise 12 GB RAM ve 256 GB dahili hafızaya sahip Vivo X80 yer aldı. Vivo X80 sıralamada işlemci kategorisinde en yüksek puanı alarak en hızlı işlemciye sahip akıllı telefon oldu.

3. sırada Motorola Edge 30 Pro yer alırken performans odaklı cihazlarla bilinen Xiaomi, Mi 12 Pro modeliyle listenin dördüncü sırasında yer aldı. Listede Vivo X80 Pro beşinci, POCO F4 GT altıncı, realme GT2 Pro yedinci, Redmi K50 Pro sekizinci, Xiaomi 12‘de dokuzuncu sırada yer aldı.

Android kategorisinde pazarın en çok satan akıllı telefonlarına sahip olan Samsung ise sürpriz bir şekilde ilk sıralarda kendine yer bulamadı. Samsung, Galaxy S22 Ultra 5G modeli ile 10. sıraya tutunabildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu