Forum
internetten indirdiğim os iso dosyasını bootable cd nasıl yaparım. indirdiğim os iso dosyasıyla sanırım cd den boot edip işletim sistemi kurulmuyor. bir program yardımıyla iso kalıbı cd yazdır deyipmi kurulum yapacağım
Merhaba,
Kendi içinde bootable özelliği olması gerekir normalde eğer bu şekildeyse iso kalıbını cd veya dvdye yazdırmanız yeterli.
1984 doğumluyum. 4 yaşından bu yana İstanbul’da yaşıyorum. Sırası ile aşağıdaki okullarda eğitim gördüm. Paşaköy ilkokulu (1990-1995) Kartal Zekeriyya Güçer İlköğretim Okulu(1995-1998) Ümraniye Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Bilgisayar Bölümü(1998-2001) Kocaeli Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı(2002-2004) Anadolu Ünv. İşletme Fakültesi(2006-2009) Lise yıllarından sonra bir bilgisayar firmasının teknik servisinde mesleğe merhaba dedim. Outsource olarak Citibank ytl ve bina taşınma projesinde yer alarak 8 ay görev yaptım. Bu görevden sonra şu an çalışmakta olduğum yerde bilgi işlem sorumlusu olarak göreve başladım ve 18 yıldır görevimin başındayım.
internetten indirdiğim os iso dosyasını bootable cd nasıl yaparım. indirdiğim os iso dosyasıyla sanırım cd den boot edip işletim sistemi kurulmuyor. bir program yardımıyla iso kalıbı cd yazdır deyipmi kurulum yapacağım
iso uzantili ise zaten bootable bir dosyadır herhangi bir sey yapmanıza gerek yok rıza arkadaşımızında dediği gibi kalıbı cd/dvd ye yazdırmanız yeterli