Forum

notification mail t...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

notification mail tool

3 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
353 Görüntüleme
(@MuratER)
Gönderiler: 2
New Member
Konu başlatıcı
 

Selamlar,

sistemimizde yönettiğimiz bazı araç- gereç ( test cep telefonu - test server - IT ekipmanları vs.)  kullanıcılara veriyoruz / rezerve ediyoruz, fakat geri gelmesini takip etmekte güçlük çekiyoruz , zaman zaman unutuyoruz ,

bunları verirken listeleme yapıp ( verilen kişi mail adresini ,verilme ve geri gelme tarihini yazıp ) zamanı geldiğinde kullanıcılara ve ilgili kişilere notification mail i atarak örneğin " yarın aldığın cep telefonun süresi doluyor iade ediniz veya süresini uzatınız " şeklinde bilgi vererek kullanıcıyı uyaracak bir 3rd part tool arıyorum bu konu hakkında bilgi - yardım - önerilerinizi(kullandığınız varsa) paylaşabilirmisiniz .

teşekkürler,iyi çalışmalar.

 

Murat ER 

 
Gönderildi : 01/02/2012 21:32

(@ersincan)
Gönderiler: 975
Illustrious Member
 

Merhabalar Ben bu iş için Postit yazılımını yada Outlook Calendar kullanıyorum. Bir şey teslim ederken Calendare teslim tarihini yazıyorum vakti gelince haber veriyor ve işe yarıyor. 

 

 
Gönderildi : 01/02/2012 22:04

(@MuratER)
Gönderiler: 2
New Member
Konu başlatıcı
 

teşekkürler ilgine , fakat burda sorun şu ; bu işle ilgili teslim eden ve teslim alan birden fazla arkadaşız , takip edilecekleri tüm arkadaşlarım görebilirse kullanışlı olur.Canlı sistemde çalışabilen Sharepoint gibi check ın yapılıp güncellemeside olması daha uygun olur. 

 

murat. 

 
Gönderildi : 01/02/2012 22:14

Paylaş: