Haberler

Kızılay Microsoft’ u Seçti

Microsoft tarafından yapılan açıklamada Türk Kızılayı’nın 1000 biriminin office 365’e geçiş yaptığını açıkladı.

Yapılan açıklamalar şöyle:

Kızılay Genel Direktör Yardımcısı Mustafa Tutkun, “151 yıllık tarihi ile Türk Kızılayı daha fazla insana ulaşmak için zaman, iletişim ve kalite yönetimine önem veriyor. “Teknolojik gelişmeler sadece kurumsal süreçleri iyileştirmekle kalmıyor; kültür üzerinde büyük etkileri var. ”

Türk Kızılayı BT Stratejisi ve Yönetim Müdürü Ercan Cengiz, “Yaklaşık üç yıl önce, tüm farklı sistemleri ve platformları tek bir çatı altında toplamak için yola çıkmıştık” şeklinde açıklama yapıyor.

Cengiz sözlerine şöyle devam ediyor “81 ilde şubeleri olan bir kurumuz çalışanlarımız arasında Microsoft Teams kullanımı artık bir alışkanlık ve kültür haline geldi,ihtiyaç halinde tüm görüşmelerimizi Teams üzerinden gerçekleştiriyoruz.

Cengiz ayrıca, Microsoft ile ortak çalışmamız devam edeceğini arşivlerinde bulunan Osmanlı mektupların çevirilip arşivlenmesinde Sharepoint gibi diğer uygulamaların kullanılacağını açıkladı.

Microsoft yaptığı açıklamada, Türk Kızılayı ile Microsoft birlikte çalışarak Microsoft Teams, SharePoint, Power BI ve Kaizala dahil olmak üzere Windows 10 ve Office 365 ürünleri ile çalışmaya başlamıştır şeklinde açıklamalarda bulundu.

Kaynak

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu