Haberler

Veeam artık Amerikan Insight Partner Bünyesinde!

Insight Partners, Yaklaşık 5 Milyar ABD Doları Değerli Bir İşlemle İsviçre Bulut Veri Yönetimi Lideri Veeam’i Satın Alıyor

Firma tarafından yapılan açıklamanın linki ve açıklama aşağıda yer almakta.

https://www.veeam.com/news/insight-partners-to-acquire-swiss-cloud-data-management-leader-veeam-in-a-transaction-valued-at-approximately-5-billion-dollars.html

NEW YORK, 9 Ocak 2020 – Önde gelen yazılım yatırımcısı Insight Partners bugün, Cloud Data Management ™ sağlayan Yedekleme çözümlerinde lider olan Veeam Software’i satın almak için kesin bir anlaşma imzaladığını açıkladı. Insight Partners’ın mülkiyeti altında Veeam, ABD merkezli liderlik ekibiyle bir ABD şirketi olacak ve küresel genişlemesini 30 ülkedeki ofislerden ve 160’tan fazla ülkedeki müşterilerle sürdürecektir. 2020 yılının ilk çeyreğinde kapanması beklenen satın alma, Veeam’in II. Yasasını (Veeam’in Hibrit Bulut’a dönüşümü) hızlandırmasını, yeni pazarlara açılmasını ve büyüme yolunu sürdürmesini sağlayacak. Satın almanın bir parçası olarak, William H. Largent İcra Kurulu Başkanı (CEO) olarak terfi etti – daha önce Genel Müdür Yardımcısı (EVP) rolünü üstlendi,

2019’un başında Insight Partners’ın yatırımını takiben , yıllık satışları 1 milyar doları aşan ve dünya çapında 365.000’den fazla müşterisi bulunan açık pazar lideri Veeam, yazılımını genişletmek için Insight Partners’ın iş stratejisi ve ScaleUp bölümü Insight Onsite ile birlikte çalıştı. tanımlı Veeam Bulut Veri Yönetim Platformu. Şirket geçtiğimiz yıl Amazon Web Services için Veeam Backup (AWS) , Microsoft Office 365 v4 için Veeam Backup , Veeam Universal License (VUL) ve Microsoft Azure için Veeam Backup’ı duyurmak gibi bir dizi yeni yenilik başlattı- ABD pazarındaki payını artırmak ve küresel pazardaki konumunu güçlendirmek. ABD liderliğinin kazanılması ve desteklenmesi Veeam’in zaten etkileyici büyüme yörüngesini ve bitişik pazarlara genişlemesini hızlandıracak.

“Veeam son on yılda hızlı bir küresel büyümenin tadını çıkardı ve özellikle ABD pazarında gelecekteki büyüme için muazzam bir fırsat görüyoruz. Devralma ile birlikte, mevcut 1.200’den fazla ABD’li iş gücümüzün daha fazla müşteri kazanmak ve desteklemek için genişletileceği ve güçlendirileceği konusunda heyecan duyuyoruz ”diyor Veeam CEO’su William H. Largent. “Veeam, herhangi bir teknoloji şirketinin en yüksek kalibre küresel iş gücüne sahip ve bu satın almanın ekibimizi ve teknolojimizi rakipsiz bir hızda ölçeklendirmemize izin vereceğine inanıyoruz.”

Veeam’in stratejisinin temelinde, küresel müşteri tabanına (Fortune 500’ün% 81’ini içeren) basitlik, esneklik ve güvenilirlik sunuluyor. Son on yılda Veeam’in yaklaşımı, art arda üç yedekleme ve veri kurtarmada lider olarak adlandırılan 170’ten fazla endüstri ödülü topladığını gördü, Gartner tarafından Magic Quadrantlar , Forrester Wave’de tutarlı bir liderlik pozisyonuna sahip ve aynı zamanda Forbes ‘ Dört yıl boyunca 100 şirketi bulutlandırın. Göre son IDC Yazılım TrackerVeeam, DellEMC, Veritas ve IBM’den sonra EMEA’da 1 numaralı ve dünya çapında 4 numaralı pazar payı lideridir. Bugün Veeam, Bulut Veri Yönetimi’ni sağlayan Yedekleme çözümleri sunan açık bir pazar lideridir ve kısa süre önce müşterilerin AWS ve Microsoft Azure ortamlarında (temel öğeler) verileri yönetmesini, taşımasını, düzenlemesini ve korumasını sağlayacak heyecan verici yeni bulut yerel çözümleri başlattı. Yasası II. Önümüzdeki haftalarda, kullanıcılara sektördeki en güçlü yazılım tanımlı veri yönetimi çözümünü sağlayan NEW Veeam Availability Suite v10 genel olarak satışa sunulacak.

“Bir işletmenin en değerli varlığı olan verinin sürekli hareket halinde olduğu ve benzeri görülmemiş oranlarda yaratıldığı bir dünyada, veri yönetimi hiç bu kadar kritik ve karmaşık olmamıştı. Eski çözümler devam edemez. Veeam’in yazılımı modern işletmeler için bütünsel bir kapsam sağlıyor ”dedi. “Veeam’in şu anda Fortune 500’ün% 81’ini destekleyen veri yönetimi alanındaki önceliği inkar edilemez olsa da, Insight Partners’ın bu taahhüdü ve eşsiz iş stratejisi ile ScaleUp bölümüne daha derin erişim, Insight Onsite, Veeam’in çözümlerini daha fazla işletmeye getirecek Dünya.”

Insight Partners Genel Müdürü ve Veeam Yönetim Kurulu üyesi Mike, “Veeam’in güçlü büyümesi, yüksek müşteri elde tutma, benzersiz veri yönetimi çözümleri ve hizmetleri yeni pazarlara genişletme fırsatları ile Veeam’i bugün dünyanın en heyecan verici yazılım şirketlerinden biri haline getiriyor” dedi. Dedi Triplett. “Veeam’in platformu, veri yedekleme ve kurtarma, veri koruma, veri güvenliği ve veri kullanılabilirliğinin sorunsuz bir şekilde harmanlanmasını gerektiren işletmeler için mevcut olan en gelişmiş ve eksiksiz veri yönetimi çözümüdür. Veeam’in ABD’deki bir sonraki liderlik ve büyüme aşamasını, EMEA’daki pazar payı liderliğini devam ettirmeyi ve küresel genişlemeyi sürdürmeye kararlıyız. ”

Yönetim Kurulu’na, Ayers Neugebauer & Company’den eş yatırımcı Nick Ayers, Dünya Ekonomik Forumu’nun Genç Küresel Liderlerinin bir üyesi ve Eski Genelkurmay Başkanlığı’na tecrübeli yazılım, hükümet ve iş liderliği derhal desteklenecektir. Amerika Birleşik Devletleri, Insight Partners Genel Müdürü Mike Triplett ve Veeam CEO’su William H. Largent Yönetim Kurulu’na katıldı. Devralımın ardından Kurucu Ortaklar Andrei Baronov ve Ratmir Timashev Yönetim Kurulundan istifa edecekler. Ayrıca, Insight Partners Genel Müdürler Ryan Hinkle ve Ross Devor, iktisap tamamlandıktan sonra Yönetim Kurulu’nda görev alacak.

Goldman Sachs & Co., JP Morgan ve Morgan Stanley mali müşavirler, Willkie Farr & Gallagher LLP hukuk danışmanı olarak Insight Partners’a hizmet verdiler. Halatlar ve Gray LLP, Veeam’e hukuk müşaviri olarak hizmet etti. JP Morgan, Goldman Sachs & Co., Morgan Stanley, Ares Management, Bank of America, Golub Capital ve Antares Capital iştirakleri tarafından sağlanan işlem için finansman taahhütleri.

Analiz Ortakları Hakkında

Insight Partners, endüstrilerinde dönüştürücü değişim yaratan yüksek büyüme teknolojisine ve yazılım şirketlerine yatırım yapan lider bir küresel risk sermayesi ve özel sermaye şirketidir. 1995 yılında kurulan Insight’ın şu anda yönetim altında 20 milyar doların üzerinde varlığı var ve kümülatif olarak dünya çapında 300’den fazla şirkete yatırım yaptı. Insight’ın misyonu, vizyoner yöneticileri bulmak, finanse etmek ve başarılı bir şekilde çalışmak, onlara uzun vadeli başarıyı teşvik etmek için pratik, uygulamalı büyüme uzmanlığı sağlamaktır. Insight, çalışanları ve portföyü arasında temel bir inanç etrafında bir kültürü teşvik eder: büyüme, fırsata eşittir. Insight ve tüm yatırımları hakkında daha fazla bilgi için www.insightpartners.com adresini ziyaret edin veya bizi Twitter @insightpartners adresinden takip edin.

Rıza ŞAHAN

www.rizasahan.com

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu