Microsoft Bulut Çözümleri ve Güvenlik Mimarisi

Microsoft Bulut Çözümleri ve Güvenlik Mimarisi, Microsoft’un bulut hizmetlerini, platformlarını ve araçlarını kullanarak, en iyi güvenlik uygulamalarına güçlü bir vurgu yaparak bulut tabanlı çözümlerin tasarlanmasını ve uygulanmasını ifade eder. Yalnızca bir bulut çözümünün işlevsel gereksinimlerini karşılamakla kalmayıp aynı zamanda verileri, uygulamaları ve altyapıyı çeşitli tehditlerden ve güvenlik açıklarından korumak için bize güçlü güvenlik önlemleri içeren bir yol haritası sunar.

Microsoft Bulut Çözümleri ve Güvenlik Mimarisinin temel bileşenleri beraber inceleyelim:

Microsoft, BT profesyonellerine güvenli bulut çözümleri tasarlama ve uygulama konusunda yardımcı olacak çeşitli kaynaklar, belgeler ve araçlar sunar. Bu kaynaklar mimari tasarım modellerini, en iyi uygulamaları, referans mimarileri ve buluta özgü güvenlik özelliklerini içerir.

Bulut güvenliğinin, devam eden bir süreç olduğunu ve BT profesyonellerinin gelişen tehdit ortamları konusunda güncel kalmaları ve stratejilerini belirlerken yeni zorlukların üstesinden gelecek şekilde sürekli olarak güvenlik mimarilerini güncel unutmaları önemlidir.

Kaynak: Microsoft

Exit mobile version