senhasegura’nın şirketiniz için neler yapabileceğini öğrenin.

TÜM PAM İHTİYAÇLARINIZ İÇİN TEK ÇÖZÜM

Ayrıcalıklı kimlik bilgilerinizi koruyarak, ciddi sızıntıları önleyebilir hatta bazı durumlarda siber tehditleri
ortadan kaldırabilirsiniz.

İşletmeniz ne ile karşı karşıya

% 0

Siber güvenlik ihlallerinin %95‘i insan hatasından kaynaklanır

(World Economic Forum)

% 0

İhlallerin %84‘ünün nedeni çalıntı veya ele geçirilmiş kimlik bilgileridir

(Sapio Research)

$ 0 m

Veri ihlallerinin ortalama maliyeti
4 miyon dolar

(IBM Cost of a Data Breach 2022 report)

Tehdit Çok, Çözüm Tek

PAM Güvenlik Platformu, BT altyapısını veri ihlallerinden ve olası uyumluluk sorunlarından koruyarak ayrıcalıklı kimlik bilgilerine erişimde en katı ve karmaşık kontrolleri otomatik ve merkezi olarak uygulamanıza olanak tanır.

Senhasegura PAM çözümü, her kullanıcının ve her makinenin işlevlerini yerine getirmek için yalnızca gerekli izinlere sahip olmasını sağlar. Siber saldırı anında büyük hasarların oluşmasını önler.

Müşterilerimiz için milyarlarca dolarlık kayıp ve hasarları önleyecek bir çözüm ürettik. Senhasegura’nın PAM çözümü hakkında daha fazla bilgi edinmek için veri sayfasını indirin.

Liderlere Güvenin

KuppingerCole PAM için 2022 Leadership Compass raporu senhasegura’nın yenilik, ürün ve liderlik özelliklerine atıfta bulunuyor. Bu, Gartner’ın 2022 Voice of the Customer raporunda da destekleniyor: senhasegura, müşterileri tarafından %100 tavsiye edilen tek şirket.

Kartlar Masada

PAM çözümü kullanmaya başlayacak bir işletme için sadece fiyatını göz önünde bulundurmak en iyi maliyet-fayda anlamına gelmez.

Bunun nedeni, bu tür bir projede bazı gizli maliyetlerin olması ve bunların sadece lisans ücreti ile sınırlı kalmamasıdır.

PAM çözümünü dağıtırken bazı kötü sürprizlerden kaçınmak için toplam sahip olma maliyetini (TSM) dikkate almak ve hesaplamak önemlidir.

TSM hesaplarken göz önünde bulundurmanız gereken bazı faktörleri ve maliyetleri kaçırmamanız için bir belge hazırladık. Ayrıca senhasegura’nın neden piyasadaki en iyi TSM’ye sahip olduğunu da görebilirsiniz.

senhasegura’yı iş başında görmenin zamanı geldi.

Bizimle bir demo planlamaya ve senhasegura PAM çözümünü ilk elden incelemeye ne dersiniz?

Canlı bir demo deneyimi yaşayın, özel sorularınızın yanıtlarını alın ve senhasegura’nın kuruluşunuz için neden doğru seçim olduğunu öğrenin.

PAM’a dünya çapında liderlik ediyoruz ve nedenini hemen, kendiniz görebilirsiniz.

Tüm senhasegura çözümlerini incelemek için tıklayın.

Arşivler

No archives to show.

Kategoriler

  • No categories