Haberler

Outlook Kullanıcıları Gmail’de E-posta Engelleme Sorunları Yaşıyor! Çözüm İçerde

Microsoft, Outlook.com kullanıcılarının Gmail hesaplarına e-posta gönderirken e-postalarının engellendiği ve spam olarak işretlendiğini belirtiyor.

Geçici çözüm

Microsoft etkilenen kullanıcılar için Outlook.com hesaplarına bir alias eklemelerini ve bu alias’ı kullanarak Gmail’e e-posta göndermelerini tavsiye ediyor.

Outlook alias’ları, Outlook.com hesabınıza bağlı ek e-posta adresleri ve birincil e-posta adresinizle aynı gelen kutusunu, kişi listesini ve hesap ayarlarını kullanıyor.

Kullanıcılar, tüm alias’larınızı aynı kimlik bilgileriyle kullanabilecekleri için Outlook.com hesaplarına herhangi bir alias ile giriş yapabilirler.

Yeni bir alias eklemek

Microsoft hesabınıza giriş yapın.
“Alias Ekle” bölümünde, yeni bir Outlook.com e-posta adresi oluşturun ve bunu bir alias olarak belirtin veya mevcut bir e-posta adresini bir alias olarak ekleyin, ardından “Alias Ekle”yi tıklayın.

Yeni Outlook.com alias’ını oluşturduktan sonra, farklı bir e-posta adresinden e-posta gönderme veya birincil alias’ınızı değiştirme talimatlarını izleyin.

Google’ın yeni anti-spam yönergeleri

Microsoft, Outlook.com e-postalarının spam olarak işaretlenip engellenmesinin nedenini paylaşmasa da, Google, Gmail hesaplarına Outlook e-postaları için toplu gönderin yönergelerinin gözden geçirmesi gerektiğini belirtiyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu