Haberler

Synology İki Katı Aşkın Performanslı DS1621+’yı Kullanıma Sunuyor

Taipei, Tayvan – 15 Ekim 2020 – Synology Inc. bugün, yüksek performanslı veri depolama ve yönetimi için tasarlanan yeni nesil 6 yuvalı DiskStation NAS modeli DS1621+’yı tanıttı. Kompakt bir güç merkezi olan DS1621+, içerik üreticilerinin ve şirketlerin çaba sarf etmeden büyük miktarlarda veri depolamasını ve bu verileri korumasını sağlar.

Yeni DS1621+ şu özellikleri sunuyor:

  • 1,1 GB/sn’ye kadar %76 daha hızlı sıralı yazma performansı1
  • 110K IOPS ile %174 daha yüksek 4 KB rastgele okuma performansı1

Devrim Niteliğinde

DS1621+, açık ara en güçlü Plus serisidir. Dört çekirdekli AMD RyzenTM işlemcisi, yeni nesil “Zen” mimarisine sahiptir ve 2 kat daha fazla işlemci gücü sunar2.

“Müşterilerimiz, iş ya da kişisel kullanım amacıyla kritik verileri depolamak ve doğrudan kullanmak için Synology depolama çözümlerini hiç olmadığı kadar çok kullanıyor.” diyor Synology Ürün Yönetimi Grubu Yöneticisi Hewitt Lee. “DS1621+, hem hızlı, güvenilir ve yüksek kapasiteli depolama sağlayarak hem de bilgisayar ve sanal makineler için zahmetsiz yedeklemelerle BT işlerini kolaylaştırarak içerik üreticilerini ve içerik toplayıcılarını destekleyen çok yönlü bir çözüm olarak tasarlanmıştır.”

Ürünün çift M.2 2280 yuvası, NVMe SSD önbelleğinin sık erişilen verilere yönelik performansı 20 kat veya üzerine çıkarmasını sağlıyor. DS1621+, daha hızlı ağ ortamları ve daha fazla eş zamanlı kullanıcı için isteğe bağlı 10 GbE NIC’yi3 destekler.

Birinci Sınıf Depolama & Koruma

İster içerik üreticisi veya BT yöneticisi ister depolanacak çok fazla dosyası olan bir kullanıcı olun; DS1621+, çok büyük dosya kitaplıkları için genişletme üniteleri kullanılarak 16 yuvaya kadar artırılabilen 6 sürücü yuvası sunar4. ECC bellek desteği ve DiskStation Manager (DSM) işletim sistemine yerleştirilmiş veri bütünlüğü özellikleri sayesinde verileriniz güvenli ellerde.

Kurumsal Düzeyde Veri Korumasına Geçişiniz

DSM, en sık karşılaşılan kullanım durumları için çeşitli yedekleme ve geri yükleme çözümleriyle birlikte sunulur. Snapshot Replication, belirli bir tarihe göre zamanlanabilir kurtarma noktaları oluşturarak istenmeyen dosya düzenlemelerini veya fidye yazılımı şifrelemelerini bile geri almanın kolay yollarını sunar.

Synology Hyper Backup, ilave tesis dışı koruma için verilerinizi Synology NAS, Synology C2 bulut depolama ve diğer genel bulut sağlayıcılarında yedeklenmiş olarak tutmak için basit ve zamanlanabilir koruma sağlar.

DS1621+, diğer kaynaklardan gelen verileri korumak için de kullanılabilir. Active Backup for Business; bilgisayar, sanal makine ve Google G Suite ile Microsoft 365 SaaS gibi harici altyapılardan merkezi yedekleme olanağı sunar. 

Verilerinizi İstediğiniz Şekilde Yönetin

Synology NAS, bir depolama alanından çok daha fazlasıdır. DSM’nin uygulama ekosistemi kullanıldığında veri yönetimi seçenekleri sınırsızdır.

Verilerinizin kontrolünü geri mi almak istiyorsunuz? Synology Drive, DS1621+’yı yinelenen ücretler ödenmesi gerekmeyen özel bir buluta dönüştürür. Dosyalarınızı LAN ortamlarında ve birçok sitede paylaşabilirsiniz. Akıllı sürüm oluşturma, kullanıcıların daha eski dosya sürümlerine geri dönebilmesini sağlar. Mobil, masaüstü, web ve diğer Synology NAS’larda kullanılabilen istemciler, verilerinize erişmek için daha fazla yol sunar.

Synology Moments ile resimlerinizi ve videolarınızı yeni yöntemlerle kataloglayın. Makine öğrenimi algoritmaları, yüz tanıma ve coğrafi etiket bilgileri kullanan Moments, fotoğrafları kişi, konum ve öznelere göre otomatik olarak gruplandırır. İş birliği düşünülerek tasarlandığı için kullanıcılar fotoğrafları kendileri düzenleyebilir veya birlikte düzenlemek üzere başkalarıyla paylaşabilir. Yardımcı mobil uygulama, mobil cihazlarınızdan zahmetsizce fotoğraf ve video yedeklemeyi sağlar.

Kullanılabilirlik

DS1621+’yı 5 yıla kadar garanti seçeneğiyle birlikte dünyanın her yerindeki Synology satıcılarından ve iş ortaklarından satın alabilirsiniz.5.

  1. Performans değerleri, optimize edilmiş ağ ve yapılandırma ayarları kullanılarak Synology laboratuvarında ölçülmüştür. Gerçek performans değerleri farklı ortamlarda değişiklik gösterebilir. Karşılaştırma, önceki nesil 6 yuvalı DS1618+ ile yapılmıştır. Test ayarlarına ilişkin tüm ayrıntılar için lütfen Synology performans sayfasını buradan ziyaret edin.
  2. Intel Atom® İşlemci C3538’e kıyasla CPU performansında artış.
  3. Uyumlu NIC’ler arasında E10G17-F2, E10G18-T2, E10G18-T1 bulunur. En yeni uyumlu cihazlar için uyumluluk listesine göz atın.
  4. LFF (3,5 inç) veya SFF (2,5 inç) SATA sürücüleri destekler. Sürücü uyumluluğu, Synology’nin uyumluluk listesine bağlıdır. DS1621+’nın kapasitesi, ayrı olarak satın alınan iki Synology DX517 Genişletme Ünitesi kullanılarak genişletilebilir.
  5. DS1621+, 3 yıllık sınırlı donanım garantisi içerir. Bu garanti, 2 yıllık Uzatılmış Garanti hizmet eklentisi olan isteğe bağlı EW201 paketiyle 5 yıla kadar uzatılabilir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu