Xiaomi’den Sevindiren Haber! MIUI 13.1 Alacak Cihazlar Belli Oldu!

Çinli teknoloji şirketi Xiaomi, kısa süre önce açıkladığı MIUI 13.1 arayüzünden hangi modellerin faydalanabileceğini açıkladı. Listede 32 farklı cihaz bulunuyor!

Popülerliği ve yaptığı hamleleriyle gündeme gelen Xiaomi, bugün sunduğu duyurularıyla birlikte MIUI 13.1 için yeniliklerini yayınladı. Listede bulunan cihazlar genel olarak Redmi kategorisinde kalırken farklı modeller için de arayüzün geleceği söylendi. Şirket ön güncelleme olarak yayınlayacağı seçeneklerinde kendi yazılımlarını devamlı entegre etmeyi, kullanmayı planlıyor.

Xiaomi MIUI 13.1 Güncellemesi Alacak Cihazlar!

Yakın zaman içerisinde kullanıma sunulacağı açıklanan MIUI 13.1 kullanıcılar tarafından çokça desteklenerek getirilmesi istenmişti. Bünyesinde bulunan rahat kullanım desteği ve pek çok farklı özellik artık günlük kullanımda da fayda sağlayacağa benziyor. Xiaomi MIUI 13.1 güncellemesi alan cihazlar ise şu şekilde karşımıza çıkıyor;

Şirket getirdiği yeni güncellemesiyle birlikte modern ve daha yüksek teknolojiye ait cihazları kullanmak istiyor. Elbette bu noktada kullanıcıların kararları daha baskın olsa da Android 11 sürümü için artık sona doğru geldiğimizi söyleyebiliriz.

Exit mobile version