Anasayfa » Forum

Godady turkiye saat...
 

Godady turkiye saat dilimini nasil kullanabiliriz  

  RSS
mevlüt kızıltuğ
(@mevlutkiziltug)
Üye

Web sayfasi godady de. Saati aldigimda amerikan saatine gore aliyor. Turkiye saat dilimini nasil kullanabilirim.

Asp.net c# kullaniyorum

Veri tabani sqlserver

Alıntı
Gönderildi : 29/11/2018 11:06
Hakan Uzuner
(@hakanuzuner)
Kıdemli Üye Yönetici

Selam,

Godaddy support çok iyi çalışıyor, bence bir case açın bizden hızlı dönerler.

Danışman - ITSTACK Bilgi Sistemleri
****************************************************************
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız.
Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz.
Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
*****************************************************************

CevapAlıntı
Gönderildi : 29/11/2018 14:41
Birol AYDOĞAN
(@birolaydugan)
Üye

hocam , bizden hızlı derken .)

CevapAlıntı
Gönderildi : 29/11/2018 19:07
Hakan Uzuner
(@hakanuzuner)
Kıdemli Üye Yönetici

[quote user="Birol Aydugan"]

hocam , bizden hızlı derken .)

[/quote]

Kendi alanımızda çok hızlıyız Birol ona şüphe yok ama şimdi godaddy yi bu şekilde kullanan birisinin bu soruyu okuması vs dense case açsa süper hızlı dönüyorolar.

Bu arada çok fena yakaladın ya la beni 🙂

Danışman - ITSTACK Bilgi Sistemleri
****************************************************************
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız.
Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz.
Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
*****************************************************************

CevapAlıntı
Gönderildi : 29/11/2018 19:57
Birol AYDOĞAN
(@birolaydugan)
Üye

yıllardır samanlıkta iğne araya araya .) , bu sorulara genelde hostlar yazılım desteği vermiyoruz diyip cikadabiliyor .

CevapAlıntı
Gönderildi : 01/12/2018 01:15
Hakan Uzuner
(@hakanuzuner)
Kıdemli Üye Yönetici

Hım olabilir.

Danışman - ITSTACK Bilgi Sistemleri
****************************************************************
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız.
Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz.
Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
*****************************************************************

CevapAlıntı
Gönderildi : 03/12/2018 01:25
Birol AYDOĞAN
(@birolaydugan)
Üye

[quote user="mevlüt kızıltuğ"]

Web sayfasi godady de. Saati aldigimda amerikan saatine gore aliyor. Turkiye saat dilimini nasil kullanabilirim.

Asp.net c# kullaniyorum

Veri tabani sqlserver

[/quote]

SELECT  CONVERT(VARCHAR(8), GETDATE(), 108)  as Saat

olarak denermisiniz .

CevapAlıntı
Gönderildi : 03/12/2018 22:30
Paylaş:

Lütfen Giriş yap yada Kayıt ol