Haberler

Microsoft Office 2021 ve Office LTSC’yi Duyurdu

Microsoft yeni ofis yazılımları Office 2021 ve Office LTSC’yi duyurdu. Ayrıca Windows ve macOS için kullanılabilen yazılımlar bulut teknolojisini benimsemeyenler için epey yararlı bir uygulama olacak.

Microsoft Özel Ürün Office 2021'i Duyurdu
Microsoft Office 2021’i Duyurdu

Microsoft tarafından duyurulan iki yeni sürümün biri kullanıcılar için Office 2021. Diğer sürüm ise ticari müşteriler için Office LTSC (Long Term Servicing Channel) olarak karşımıza çıkıyor. Office LTSC basitçe, uzun süreli hizmet kanalı anlamına geliyor. Office 2021 özellikleri henüz detaylandırılmamış olsa da yapılan açıklamaya göre Office 2021, 5 yıllık bir destek süresine sahip olacak. Ayrıca abone olmak yerine tek seferlik satın alım seçeneğini tercih eden kullanıcılar için fiyat aynı kalacak.

Nisan ayında önizleme sürümü çıkacak olan Office LTSC ise Microsoft 365 gibi bulut tabanlı bir uygulama olmayacak. Ayrıca Office LTSC erişilebilirlik iyileştirmeleri içerecek. Excel’de Dinamik Dizi ve XLOOKUP özellikleri, karanlık mod desteği, Word, Excel, Outlook ve PowerPoint genelinde performans iyileştirmeleri gibi yenilikler içerecek. Cihaz tabanlı lisanslarla kullanıcılarla paylaşılacak olan LTSC’nin tam sürümü yıl içinde piyasaya çıkacak.

Kaynak: Microsoft

Son Haberler

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu