Haberler

Acı Kaybımız, Uğur Demir’ i Kaybettik

Zor günler geçirdiğimiz şu dönemde ne yazık ki uzun süredir mide kanseri ile mücadele eden değerli ekip arkadaşımız Uğur Demir’ in vefat haberi ile bir kez daha sarsıldık. 2 yıldır kanser ile mücadele eden değerli dostumuz ne yazık ki bugün mücadelesini kaybetmiştir. En son görüştüğümüzde uzun süredir özlediği sektöre tekrar dönmek, eskisi gibi sektör için üretmek ve eko sistemi desteklemek için çok hevesliydi. Ancak bu isteği ne yazık ki gerçekleşemedi. Ne yazık ki çok sevdiğimiz bir kardeşimizi kaybetmenin acısını yaşıyoruz ve bu acının bir tarifi yok. Kendisine Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.

Hakan Uzuner

2002 yılından beri aktif olarak bilişim sektöründe çalışmaktayım. Bu süreç içerisinde özellikle profesyonel olarak Microsoft teknolojileri üzerinde çalıştım. Profesyonel kariyerim içerisinde eğitmenlik, danışmanlık ve yöneticilik yaptım. Özellikle danışmanlık ve eğitmenlik tecrübelerimden kaynaklı pek çok farklı firmanın alt yapısının kurulum, yönetimi ve bakımında bulundum. Aynı zamanda ÇözümPark Bilişim Portalı nın Kurucusu olarak portal üzerinde aktif olarak rol almaktayım. Profesyonel kariyerime ITSTACK Bilgi Sistemlerinde Profesyonel Hizmetler Direktörü olarak devam etmekteyim.

İlgili Makaleler

29 Yorum

  1. Sevgili @Uğur Demir,

    Çözümpark ailesine kazandırdığın paylaşım ve çözüm önerilerinle aklımızda ve kalbimizde yaşayacaksın.
    Genç yaşta bu acı kaybımız benide derinden üzdü.
    Allahtan rahmet, geride kalan aile ve dostlarına sabırlar dilerim.

    Huzur içinde yat kardeşim.

  2. Ne denir bilmiyorum. Kendisini ile yüz yüze tanışma fırsatım olmamıştı ancak portaldan tanıyordum. @hakanuzuner in de belirttiği üzere sektöre birşeyler katma çabası içerisinde olduğuna ben de şahidim. Hiç tanımadığı bir insan için insan bu kadar üzülebilir mi ? Evet. Evet çünkü bu portalın hayatımız içerisinde çok farklı ve değerli bir yeri var, Uğur arkadaşımız ise bu portala ve sektöre emek veren emekçilerden bir tanesiydi. Evet Uğur artık yoksun, sana Allah’tan rahmet, kederli ailene başsağlığı dilemekten başka birşey gelmiyor elimizden…

  3. Tüm ailenin ve sevenlerinin başı sağ olsun. Bir toplantı sonrası Uğur ile bilikte dönüş yolunda sohbet etmiştik, çok zaman geçmiş aradan. İnsan, iş yaşamının getirdiği tempodan hayatı, tanıdıklarını, arkadaşlarını, sevdiklerini ıskalıyor. Böyle bir haberi almak gerçekten üzücü. Allah rahmet eylesin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu