Haberler

Mozilla, Hızlı Ve Güvenilir VPN Hizmeti Sunmaya Başladı

Mozilla, güven vurgusu ile pazara giriyor

Özgür ve açık kaynak kodlu bir web tarayıcısı olan Mozilla, yayınladığı blog yazısıyla VPN hizmeti sunmaya başladığını duyurdu.

Para için değil, insanlık için mottosuyla internetin gelişimine büyük katkı sağlayan topluluk, daha güvenli vpn kullanımı için abonelik yöntemiyle VPN hizmeti sunmaya başladı. Şimdilik sadece Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, İngiltere, Singapur, Malezya ve Yeni Zelanda’da kullanıma sunulan hizmet, sonbahar gibi birçok ülke içinde kullanılabilir olacak. Servis, aylık olarak taahhüt gerektirmeden ayda 4,99$ ücretle birçok platformda kullanılabilecek.

Pazardaki diğer oyuncular arasında gizlilik ve güvenlik konusunda kime güvenmeleri gerektiğini bilmek zor olabilir. Mozilla bu hizmeti ile kullanıcıların kayıtlarını tutmadıklarını, veri gizliliği ilkelerine uyarak, hizmeti sadece amacına karşılık vermek için geliştirdiklerini paylaştı.

1 yıl beta sürümü test edildi

Geçtiğimiz yıldan bu yana belirli kullancılarda hizmetin test edildiği, bu kullanıcılardan gelen bildirimlerle ile daha stabil ve diğer servislere göre oldukça hızlı olduğu aktarılıyor.

MobilDe Mozilla VPN kullanımı

Son olarak Mozilla, kullanıcıların neden VPN kullanımını tercih ettiklerini şöyle sıralıyor;

  • Tüm cihazlarda güvenlik  Mobilde veya masaüstünde tüm cihazlarda güvenli erişim sunuyor.
  • Verileriniz için ek koruma – Halka açık ortamlarda kullandığınız kablosuz erişimlerde gizlilik korunarak, verilerin paylaşımı engellenmiş olunur.
  • Bilinmeyen olarak dolaşın – Genel olarak insanlar gizli kalmayı tercih ediyor. VPN, kullanıcı gezinirken tüm trafik şifrelenerek anonim kalmayı sağlıyor.
  • Daha güvenli iletişim – Sürekli gelişen teknolojik çağda güvende hissetmeyi sağlar.

Yaşar YILMAZER

İnterneti, okumayı, üretmeyi, rakamları seven. Sistem uzmanı ve mali müşavir.

İlgili Makaleler

2 Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu