Anasayfa » Forum

Uzak Masaüst&#...
 

Uzak Masaüstü baglantısı problemi  

  RSS
alibilen
(@alibilen)
Üye

windows server r2 2012 var arkadaşlar hicbi problem yoktu sistemde.

 

ancak şu an baglan diyorum admin şifresini giriyorum dış ıpdan  bağlan denince baglanıyo gözüyor ama hicbir hata vermeden baglantı gelmiyor.

 

aynı ıp ekranı tekrar gözüküyor.

 

sizce nedendir.

 

başka istemcilerde de problem aynı şekilde.

Alıntı
Gönderildi : 15/08/2016 13:50
Turan COŞKUN
(@turancoskun)
Üye Forum Yöneticisi

Ali bey,

öncelikle sorunuzu daha anlaşılabilir ve detaylı yazarsanız, net cevaplar alırsınız.

sorunuzdan anladığım, rdp oturumunda, user-pass ekranından sonra herhangi bir ekran gelmiyor veya siyah ekranda kalıyor.

public yönden eriştiğinizi belirtmişsiniz, local'de aynı sorun mevcut mu ?

localde aynı sorun var ise,

- oturumlar askıda kalmış

- av vb. uygulamalar erişim engelliyor olabilir.

kontrol etmenizde fayda var.

****************************************************************
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız.
Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz.
Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
*****************************************************************

CevapAlıntı
Gönderildi : 15/08/2016 15:51
alibilen
(@alibilen)
Üye

Turan Bey;

tam sormak istedigimdi dogrudur

Çok teşekkür ederim.

 

 

localde denemedim..arkadaşlar çalıştıgı icinde resetleyemedim..

 

resetleyeyim tekrar bir deneneyim olmazsa cünkü hatada vermiyor oturum askıda kalmıştır sanırım.

CevapAlıntı
Gönderildi : 15/08/2016 16:09
Ugur DEMIR
(@ugurdemir)
Üye

Selamlar,

telnet sunucuipsi 3389 şeklinde telnet atabiliyormusunuz? Eğer username pass ekranı geliyor ve siz girmenize rağmen gelmıyorsa oturum disconnectte kalmış tkaılmış olabilir. RDS configlerini yapmanız gerekir.

CevapAlıntı
Gönderildi : 16/08/2016 17:07
Suleyman Capar
(@SuleymanCapar)
Üye

Ethernet adapterleriniz ile alakalı bir problem olabilir .Örn hyper-v kurulu ise makinede onun ethernetini kullandıgı için bağlanmıyor olabilir. Geçenlerde başıma gelmişti bu olay. Ethernet bağlantılarını disable enable yapınca düzelmişti bende .

CevapAlıntı
Gönderildi : 16/08/2016 18:37
Paylaş:

Lütfen Giriş yap yada Kayıt ol