Haberler

MINI Yeni Elektrikli Aracıyla Karşımızda!

Elektrikli araç modelleri her geçen gün artarken yeni bir marka da sektöre dahil olmayı başardı. Hamlelerini hızlı bir şekilde atmaya çalışan MINI, yeni aracını piyasaya sunuyor!

İlk piyasaya çıkış yılı 1959 olan ve sürekli olarak kendisini geliştirmesiyle tanıtan MINI, harika bir modelle gündeme geliyor. Elektrikli otomobil alanında yeni üretimler yapmak isteyen marka, MINI Cooper SE elektrikli modeliyle herkesi hayran bırakacak. İngiliz üreticiler müşterilerini bu seferde etkilemeyi başardı.

Elektrikli araç modelleri 21. Yüzyılda her geçen gün artarken çoğu araba markası da üretimlere başladı. Otomobil dünyasındaki bu hızlı yükselişlere BMW, Honda, Hyundai ve Renault’da dahil olmuşken yeni bir haber de MINI’den geldi. MINI tarafında yapılan açıklamalarda bütün segmentlere göre farklı bir model üretileceği duyurulurken model gamı da genişletileceği söylendi.

Yeni çıkarılacak olan modeline Concept Aceman ismini veren marka, elektrikli araçlar sektöründe devamlı olarak gelişme göstereceğini belirtti. Bu modelinden sonra ki adımlarında da üretimler yapacağını söyleyen şirket, diğer modelini SUV tarzına çevirmek istiyor. Yeni teknolojileriyle karşımızda olacak elektrikli araç ise şehir içi kullanımda oldukça fark yaratacak.

MINI Eşsiz ve Etkileyici Tasarımlarla Geliyor

MINI, Tasarım ekibi tarafında yaptığı yeniliklerle birlikte araçlarında bambaşka özellikler sunmaya başladı. Müşterilerini etkilemek için adımlar atan marka, yeni çıkarılacak aracın jantlarını 20 inç olarak ayarlamış durumda. Genişlik olarak 1.99 metre olacak araç 1.59 metre yüksekliğinde olacağı belirtildi. Bunun yanında tasarım ekibinin adlandırmasıyla modele ‘’Karizmatik Sadelik’’ ismi verildi ve modelin çokça dikkat çekeceği söyleniyor.

Aracın dış kısmında harika bir görünüm bizi karşılarken iç kısmı da eşsiz tasarımıyla karşımıza çıkıyor. Kokpit tarafında kalan desenler, simgeler ve MINI’ye özel yapılmış tasarım, uzun ve kısa mesafeli her sürüş için uygun şekilde yapılmış. Minimalistlik göz edilen bu araçta neredeyse her şeyin dijital olması da gözden kaçmayan bir durum.

Kaynak

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu