Haberler

Yemeksepeti Drone ile Teslimatlara Başladı!

Türkiye’nin önde gelen online paket sistemi Yemeksepeti, drone ile teslimat yapmaya başladı. Şirket, yeni teslimat adımını bir tekneye yaparak büyük bir yeniliği yakaladı.

Türkiye’de paket teslimat sistemlerinde birçok platform yer alarak rekabet etmektedir. Bunlardan bir tanesi olan Yemeksepeti, her zaman müşterilerini etkileyecek yeniliklerle gündeme geliyor. Şirket bu sefer turizm sezonunu açılmasıyla birlikte teknelere hizmet vermeye başladı!

Yemeksepeti, 2001 yılından bu yana çevrim içi yemek sipariş sitesi olarak bilinmektedir. Marka, ülkemizde gerçekleştirdiği her yeni adımı müşterilerin faydasına olacak şekilde sunmakta. Bunlardan yenisi olacak drone ile teslimat, yakın zamanda trafik sorununu ortadan kaldıracağa benziyor.

Yemeksepeti Drone Hizmetini Denizlerde Kullanmaya Başlayacak!

20 milyona yakın abonesi bulunan ve her geçen gün yoğunluğu artan Yemeksepeti, drone hizmetiyle birlikte bir tekneye teslimat bıraktı. 3,5 kilogram ağırlığındaki bu teslimat, hiçbir zorluk yaşanmadan ve pratik bir şekilde gönderildi. Bunun yanında farklı bir tasarımla karşımıza gelen şirket, yeni üreteceği projelerde de drone sistemini kullanacağını söyledi. 

yemeksepeti

Son teknolojik aletlerin hayatımıza girmesiyle birlikte bazı noktalarda oldukça kolay bir hal almaya başladı. Bu alanlardan bir tanesi olan ve iş kapasitesinde büyük oynamalara neden olabilecek drone servis, yakın zamanda artırılacağa benziyor. Yemeksepeti yaptığı yenikle birlikte ulaşım sıkıntısını tamamen ortadan kaldırmayı ve paketleri hiçbir zorluk olmadan ulaştırmayı planlıyor.

Şirket, geçtiğimiz hafta jet ski sayesinde paket servis yapmıştı. Bugün gerçekleşen yenilikle birlikte teknelere de paket servis hizmeti başlayarak turizm alanı büyük oranda etkilemeye çalışılıyor. Bununla birlikte hizmet ağını artırmak isteyen şirket, ilk olarak deniz bölgelerine hizmet vereceğini devamında ise iç kısımlara doğru ilerleyeceğini söyledi.

Peki drone ile paket teslimatı servisleri ne kadar hızlandırabilecek? Şehir içerisinde işlemler daha hızlı bir hal alabilecek mi?

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu