Haberler

Xiaomi Akıllı Televizyonu Mi TV Q1’i Tanıttı

Çin merkezli teknoloji devi Xiaomi 75 inç Mi TV Q1 akıllı TV’yi piyasaya sürdü. Bu ürün markanın QLED 4K ekranlı en yüksek premium televizyonu olarak ortaya çıkıyor.

Xiaomi Mi TV Q1 Tanıtıldı
Xiaomi Mi TV Q1 Tanıtıldı

75 inçlik devasa bir ekran paneline sahip televizyon kuantum nokta teknolojisine sahip. Kuantum nokta teknolojisi gerçeğe yakın bir sinema deneyimi yaşatmak konusunda oldukça başarılı. Ayrıca akıllı televizyon Android TV 10 sistemi kullanarak gelişmiş bir akıllı TV deneyimi de sağlıyor.

4K çözünürlüğe sahip QLED panel, minimalist tasarım çizgileri ile dikkat çekiyor. 178° görüntüleme açısına sahip kenarlarıyla Mi TV, 1000 nite kadar maksimum parlaklığı destekliyor. Ayrıca, Mi TV Q1 75” güçlü bir 120Hz yenileme hızı vaat ediyor. Donanım gücünü MediaTek MT9611 yongasından sağlayan cihaz, 32 GB dahili depolamaya sahip.

Akıllı TV ayrıca, sınıfının en iyisi ses geliştirme teknolojileri Dolby AudioTM ve DTS-HD’yi destekliyor. Birçok bağlantı noktası ile gelen Smart TV uyumluluğuyla ön plana çıkıyor. Bluetooth uzaktan kumanda, Google Asistan desteği, Amazon Alexa özellikleri ile televizyon oldukça keyifli bir kullanım örneği sergiliyor.

Avrupa fiyatı 1299 € (11084 TL) olarak belirlenen TV, Mart 2021’den itibaren ülke pazarlarındaki raflarda yerini alacak. Fakat Mi TV’nin ülkemize gelip gelmeyeceği bilinmiyor.

Kaynak: gizmochina

Son Haberler

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu