Forum

RemoteApp AppCrash ...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

RemoteApp AppCrash hatası(mfc42.dll)

4 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
500 Görüntüleme
(@IbrahimAlkin)
Gönderiler: 19
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

Merhabalar,

Windows 8 işletim sistemi üzerine sanal Server 2012 kurduk. Ofis olarak kullandığımız bir ERP programını remote ettik. Sorunumuz şudur ki, server bilgisayarda ERP programını sıkıntısız olarak kullanabiliyoruz. Ama uzaktan bağlanan diğer kullanıcıların bilgisayarlarından erişmeye kalktığımızda ise sorunla karşılaşıyoruz. Örneğin, firma ismini elle yazdığımız zaman hiç bir sıkıntı yok ancak firma listesinden seçmeye kalktığımız zaman AppCrash hatası ile sistemden atılıyoruz. mfc42.dll tarafında hata veriyor. Tam emin olmamakla birlikte "rakam"lı bölümleri elle de yazsak listeden de seçsek sıkıntı olmuyor ama, "yazı,karakter"li bölümleri elle yazarsak sorun olmuyor, ancak listeden seçemiyoruz. Çok karışık anlattım kusura bakmayın ama tam olarak ben de anlayamadım çünkü. Daha önce başına böyle bir durum gelen varsa ve yardımcı olabilirse çok sevinirim.    

 
Gönderildi : 26/01/2015 13:38

(@fatihkaraalioglu)
Gönderiler: 3040
Illustrious Member
 

merhaba;

benzer problemleri yaşayanlar için karışık olmadı (:

erp, crm vb... uygulamalar içinde genelde çoklu modüller var. RDS üzerinde uygulamayı publish ederken parameters kullanımını yapmanız ve her bir modülü ayrı bir prameters kullanarak dağıtmanız gerekmektedir. 

 
Gönderildi : 26/01/2015 14:25

(@IbrahimAlkin)
Gönderiler: 19
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba Fatih Bey,

Cevabınız için çok teşekkür ederim. En kısa zamanda deneyip geri dönüş yapacağım. 

 
Gönderildi : 26/01/2015 14:41

(@IbrahimAlkin)
Gönderiler: 19
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

Tekrar merhabalar,

Daha yeni deneme şansım oldu ve ne yazıkki hala aynı sorunla karşılaşıyorum. Listeden firma ismi vs hiç bir şekilde seçemiyorum. Başka ne yapmamı önerirsiniz? 

 
Gönderildi : 11/02/2015 19:44

Paylaş: