Forum

Windows Server
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Windows Server

3 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
427 Görüntüleme
(@eraykacar)
Gönderiler: 9
Active Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba herkese kolay gelsin forum da ki yazıları ve makaleleri okudum. Kendimi Windows Server üzerinde geliştirmek istiyorum . Enine Boyuna Windows Server 2008 kitabını tavsiye etmişsiniz fakat bir türlü bulamadım okuoku.com adresinde buldum aradan 4 gün geçti kargo iptali yaptılar kitap ellerinde yokmuş. Bu kitabı bulabileceğim yer yada yeni kaynak önerisi yapabilir misiniz.Şimdiden teşekkür ederim kolay gelsin.

 
Gönderildi : 17/09/2014 12:23

(@huseyinertugrul)
Gönderiler: 1112
Noble Member
 

Çözümpark size yeterli olacaktır diye düşünüyorum windows server öğrenme konusunda, burada anlatılan konular direk hedefe odaklı ve saha tecrübesi ile desteklenmiştir.

http://www.cozumpark.com/blogs/windows_server/default.aspx bu link size windows server makaleleri sunacaktır, tavsiye olarak kabul ederseniz eğer windows server install ve temel network ayarlarından (ipv4, dhcp vs.) sonra bahsinden sonra Active Directory konusunu öğrenin. Bunun için yeteri kadar makale var portalda.

 
Gönderildi : 17/09/2014 14:20

(@eraykacar)
Gönderiler: 9
Active Member
Konu başlatıcı
 

İlginize çok teşekkür ederim bu konuda çok yeniyim bir yerden başlamak istiyorum mesela şuan bilgisayarıma windows server 2008 rh kurdum fakat add roles den active directory i ekleyemiyorum sadece ISS ve DNS idi yanlış hatırlamıyorsam 2 seçenek çıkıyor fakat virtualbox uzerınden kurdugumda hepsi geliyor bunun gibi ufak tefek sorunları internetten baktım bulamadım özelden ilgilenme imkanınız var mı 

 
Gönderildi : 17/09/2014 22:21

Paylaş: