3. Parti Yazılımlar

ATLASGMT İle Tüm Network Ürünlerini Tek Ekrandan Yönetin!

ATLASGMT İLE TÜM NETWORK ÜRÜNLERİNİ TEK EKRANDAN YÖNETİN!

Daha önceki makalelerimizde sizlerle paylaştığımız AtlasGMT ürününü biraz daha derinlemesine inceleyelim istedik. Bildiğiniz gibi bu tip ürünler hayatımızı kolaylaştırmak için derin mühendislik bilgi ve tecrübesiyle üretilmektedir. AtlasGMT uzun yıllardır üzerinde çalışılmış hayatımızı çok fazla alanda rahatlatacak bir ürün. Ayrıca rakiplerinden daha makul fiyatlarla kurum bünyesine katabildiğimiz bu ürün performans anlamında nereye DEMO/POC amaçlı kurulsa mutlaka faturaya dönüştürülüyor.

Peki AtlasGMT hangi alanlarda bizi memnun edecek ve nasıl oluyorda her demo yapılan yerde faturaya dönüştürülüyor? Bunun açıklamasını başlıklar halinde yapacak olursak büyük ihtimalle daha aydınlatıcı olacaktır. Başlıklar halinde yazımıza devam edelim,

Kullanıcı dostu gelişmiş arayüzler,

AtlasGMT’nin arayüzü tenkolojinin geldiği en üst yazılım kodları ile programlanmıştır. İsteklere tepki süresi son derece hızlı ve tatmin edici seviyededir. Yazılım altyapısı ürün yazılmaya başlandığı tarihten itibaren devamlı geliştirilmekte ve yeniliklerle güncellenmektedir. Ayrıca renk seçimlerinde de çok titiz bir çalışma ile son derece soft ve rahatlatıcı renkler tercih edilmektedir.

Son derece anlaşılır ekranlar ve mesajlar,

AylasGMT ile gelen müşteri yorumlarında bizi en çok mutlu eden nokta, mesaj ne olursa olsun çok net ve anlaşılır olması ile ilgiliydi. Ürünü geliştiren ekip Türk olduğu için içeriklerde Türkçeye son derece uygun olarak üretilmiş. Ister hata ister bilgi ister uyarı tüm mesajlar tam adresini hedefleyip anlaşılma oranı çok yüksek seviyede. AtlasGMT özellikle devlet kurumları başta olmak üzere bir çok kurumda yabancı rakiplerinin yerini çoktan almaya başladı bile. Bunun temelinde tabiki  kur, çalıştır unut mantığı yatmakta.

Kolay ve hızlı kurulum

AtlasGMT sanal ortamların tamamına import edilebilen yapıya sahiptir. Kur unut mantığıyla yola çıkılarak ürünün kurulumu ve mevcut ortama dahil edilmesi toplamda 30dk içerisinde tamamlanabilmektedir. Tüm modülleri kusursuz şekilde inşa edilmiştir. Bu şekilde hazırlanmış olan sanal appliance yazılımın tamamen problemsiz şekilde çalışması için gerekli yazılım kütüphanelerini bünyesinde barındırır. Ürün aynı toplamda 5 adımda kurulmaktadır.

Kendi kendine bakım

AtlasGMT üzerinde çalıştığı işletim sistemini yine kendisine özel olarak hazırlanmış sürüm yükseltme sitesi kütüphanelerinden güncellemektedir. Bu sayede işletim sistemi problemli kodlar içeren paketler yerine tamamen temizlenmiş, test edilmiş ve güvenilir güncellemelerle yükseltilmektedir. Bundan sonraki adımda bulunan ise kendi program kod güncellemesidir, yani kendi yazılımsal güncellemelerini ise yine özelleştirilmiş sitesinden yapmaktadır. Program parçacıkları uzun testler ve uzun deneme süreçleri sonrasında yayınlanmaktadır. Işte bu yüzden son derece güvenilir ve çalışma süresi uzun sürelere ulaşmış şu an kurulu sistemler mevcuttur.

Merkezi Yönetim

AtlasGMT ile sahip olduğunuz tüm envanteri tamamen profesyonelce tek ekrandan yönetebilirsiniz. Tüm bilgileri detayları ile izleyip inceleyebilirsiniz. Bu gözleme ile yakın süreçte oluşabilecek problemlerden önceden haberdar olup, pro-aktif olarak önlem alabilirsiniz. Bu sayede mevcut sistemlerinizin daha sorunsuz çalışmasını sağlayabilirsiniz. AtlasGMT kod geliştirme ekibi hayatınızı kolaylaştırmak için bir çok seçenek ve eklenti geliştirmeye devam ediyor.

Cihaz güvenliği ve saldırı tesbit Sistemi

AtlasGMT sistemlerinize yapılabiliecek dış ve iç saldırılara hazırlıklı olmak maksadı ile bir çok analiz ve uyarı sistemini de bünyesinde barındırır. Bu sayede iç veya dış saldırıları anında size haber verir. Sizde gerekli önlemleri almak ve kurumunuzu korumak adına gerekli operasyon adımlarını gerçekleştirebilirsiniz. Herşey daha sağlıklı ve sağlam sistemler için.

Ağ haritası ve değişiklik yönetimi

Kurumların en büyük problemlerinden biride cihaz değişiklikleri ve bu cihazların periyodik olarak bilgilerinin listeler halinde güncellenmesidir. Bu durum genelde en büyük sıkıntı çekilen noktalar arasındadır. Çünkü eksik bilgilerle listeler oluşturmak, sonrasında cihazların tek tek incelenmesini gerektirir. Aslında daha büyük iş yükü anlamına gelir. AtlasGMT ile bu raporlar cihazlar arası ilişkileride görsel hale getirip analiz edilmesine olanak sağlar.

Bildirim ve uyarı Sistemi

Cihazlarınızda yaşanan durum bilgilerini en kısa sürede haberdar olmak en ciddi konulardan birisidir. Eğer durum bilgilerini gerektiği gibi ve eksiksiz alamazsanız bu ürünler çok işlevsel olmayacaktır. AtlasGMT ile ister SMS ister eposta yolu ile olaylardan anında haberdar olabilirsiniz. Istediğiniz nitelikte uyarılar üretip bunların kritiklik seviyelerine göre size ulaşmalarını sağlayabilirsiniz. Böylece istenmeyen veya önem seviyesi düşük bildirimlerden de etkilenmemiş olacaksınız.

Şube yönetimi

Günümüzde hemen her kurum çoklu şube veya bölge ofisleri ile çalışmaktadır. Bu durumda şubelerde veya bölge ofislerindeki cihazların yönetimide ayrıca bir iş yükü olarak karşımızda durur. AtlasGMT lokasyonu neresi olursa olsun marka modeli ne olursa olsun tüm cihazlarınıza uzaktan yönetim ve izleme olanağı sağlar. Yapı ne kadar dağınık olursa olsun uygun ortam sağlandığında tüm şubeleri ve cihazları tekbir çatı altında toplayıp yine tek bir ekrandan yönetebilir, izleyebilirsiniz.

AtlasGMT’yi mutlaka denemenizi öneririz. Denedikten sonra sizde bazı konularda karar almak ve ürüne sahip olmak isteyeceksiniz. AtlasGMT’ye ulaşmak için https://atlasgmt.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz. Sitede bulunan bir kaç adımlık Demo Talep Formu ile ilgili kişilerin siz ulaşması sağlanacak ve işlerinizi kolaylıkla halledebileceksiniz.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu