Haberler

Windows 10 KB4579311 Güncellemesi Sorun Oluşturabiliyor

Microsoft Windows 10 için bilinen bazı güvenlik açıkları ile ilgili bir bir yama yayınladı.

Eylül ayında yayınlamış olduğu güncelleme ile bazı Windows 10 kullanıcıları internet erişiminde sorun yaşadıklarını bildirmiş ve microsoft güncellemeden dolayı olduğunu kabul etmişti. Salı günü yayınlanan KB4579311 güncelleme numarası Windows 10 üzerinde bulunan mevcut hataları düzeltmek adına yayınlandı.

Güncelleme uyguladıktan sonra Windows 10 Sürümünüz 19041.572 (sürüm 2004) olarak değiştiğini göreceksiniz.

Güncelleme için paylaşılan bazı ayrıntılar ise şu şekilde;

Güncelleme Linux için Windows Alt Sisteminin “Öğe bulunamadı” hatasıyla çökmesine neden olan bir sorunu düzeltiyor. Sorun ilk olarak Eylül ayında bildirilmişti ve bu sürümde düzeltildi.

Ayrıca Microsoft Store, Hesap Makinası, Geri Bildirim Merkezi gibi uygulamarın çökmesine sebep olan hatalar bu güncellemede düzeltmiş.

Bu Güncelleme ile birlikte bazı bilinen sorunlar geliyor.

Microsoft yayınladığı bu güncelleme ile bu yamanın üçüncü taraf sürücülerin uygulamasını engellediğini kabul etti. (Windows bu sürücünün yayıncısını doğrulayamıyor)

Japonca ve Çince kullanan kullanıcıların bazı uygulamalarda sorun yaşayabileceğini doğruladı.

Kaynak

İlgili Makaleler

5 Yorum

    1. geçen seferki sorumda açmış olduğum bi konu vardı. harddisk sürücüsü sandım. bunun versiyon ile alakalı olabileceğini söyleyen arkadaşlar var, bu yüzden o konuyla alakalı diye zannettim.

  1. Geçen konunuzdaki problem sizin domain gruplarınızdaki GPO ile alakalı gibi duruyor. Bu güncelleme sorunu sürücü yüklerken oluşan bir problem

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu