Haberler

Outlook’da Paylaşılan Takvimler İçin Yeni Özellikler

Kuşkusuz iş hayatının en önemli aracı olan Microsoft Outlook, sürekli gelişen araçlarıyla daha da etkin kullanım sağlıyor. Microsoft bugün yayınladığı blog yazısıyla Paylaşılan Takvimler özelliğine beğenilecek bir kaç özellik eklediğini duyurdu.

outlook paylaşılan takvim yeni özellik

Bulut uygulamaları hayatımızı daha da kolaylaştırıyor. Bu durumda hizmetlerinde karşılık vermesi yeterli olmayabiliyor. Microsoft, haberinde paylaşılan her etkinlik saniyeler içerisinde takvimde paylaşılanlar içinde güncellenebilecek. Outlook’ta paylaşılan takvimler ve yetki verilmiş takvimler için güvenilirliği ve eşitleme gecikmesini önemli ölçüde geliştirdi.

Geliştirilen diğer bir iyileştirme ise paylaşılan bir takvimin milisaniyeler içerisinde yüklenmesi. Çok kullanıcılı paylaşılmış takvimlerde saniyelerin önemi bu iyileştirmeyle değerini kaybetmemiş olacak.

Toplantı taleplerini e-postaya yanıt göndermeden kabul et kolaylığı da gelen güzel özellikleriden bir tanesi. Toplantı talebini Kabul Et> Yanıt Gönderme’yi seçerseniz, toplantı talep eden ve diğerleri yanıtınızı İzleme sekmesinde görmeye devam edebilir. Güncelleme öncesinde göndermeyi seçmediyseniz düzenleyen ve diğer katılımcılar yanıtınızı göremiyordu.

Gönderdiğiniz daveti artık dilediğiniz kişileri seçerek güncelleme iletebilirsiniz. Bir toplantıyı veya bir toplantı serisini düzenlerseniz ve yalnızca katılımcılar listesini değiştirirseniz, yalnızca eklenen veya silinen katılımcılara güncellemeleri gönderir. Bu durumda tüm katılımcılar değil çıkartılan veya eklenen kullanıcılara sadece bildirim iletilir.

Yeni iyileştirmeleri deneyebilmeniz için takviminiz yükseltilmeli ve geliştirmeler etkinleştirilmelidir.

Kaynak

OKUMAYA DEVAM EDİN

Yaşar YILMAZER

İnterneti, okumayı, üretmeyi, rakamları seven. Sistem uzmanı ve mali müşavir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu