Haberler

Yemeksepeti Ücretli Abonelik Sistemine Geçiş Yapıyor!

Türkiye’de sıklıkla kullanılan online paket servisi Yemeksepeti, yeni ücretli abonelik sistemini duyurdu. Sistem içerisinde onlarca farklı özellik bulundurularak kullanıcılara daha fazla avantaj sağlanacak.

yemeksepeti

Sürekli olarak farklı yeniliklerle karşımıza çıkan platform, dijital alandaki yeni özelliğini duyurdu. Ücretli abonelik sistemini yeni ismiyle tanıtan şirket, ‘’Yemeksepeti+’’ olarak piyasaya açılacağını söyledi. Beklenmeyen avantaj ve seçeneklerle birlikte karşımıza gelecek olan bu özellik ise yakın zamanda devreye girecek. İşte haberin detayları…

Son yaptığı yenilikle birlikte drone hizmetini kullanıcılarına sunan Yemeksepeti, ücretli abonelik servisini de kullanıcılarına sundu. Her zaman farklı özelliklere yönelen marka bu sefer getireceği seçenekle birlikte işleri daha da kolaylaştırmayı planlıyor. Uygulamaya gelecek olan abonelik sistemi ilk olarak beta kullanıcılarına sunacak. Burada yaşanılan negatif durumlar geliştirilerek hazır hale gelecek ve daha da ileriye götürülmesi sağlanacak. Sunulacak tarih hakkında da açıklamalarda bulunan şirket, 2023 yılında herkese açık bir şekilde yayınlayacaklarını söyledi.

Yemeksepeti+ Aboneleri Ücretsiz Teslimattan Faydalanabilecek!

Getirilecek özellikler hakkında açıklama yapan marka, ilk önce ücretsiz teslimatlar üzerinde çalışmaya başlayacak. Partner marka olmanız dahilinde ve devamlı olarak Yemeksepeti+ üzerinden siparişler vermenizle büyük indirimler de yakalayabileceksiniz. Bunun yanında her üyeye aylık bir kere sunulacak dev fırsatlar, dilediğiniz şekilde yemek siparişi verebilmenizi de sağlayacağı söylendi. 

Platformun aktif olan teslimat sistemindeki gönderim ücreti, pek çok kullanıcıya sorunlar yaratabiliyordu. Bu alandaki çalışmalarını Yemeksepeti+ üzerinde geliştiren şirket, bütün teslimatları ücretsiz gönderim seçeneğiyle sunacak. Gelen bu özellikle birlikte bambaşka yemek markaları da bu yeniliğe dahil olacağı ve büyük bir indirim kampanyası yaşanılacağı söyleniyor. Fırsat konusunda en çok kullanılan uygulama seçeneklerinden Mahalle ve Market avantajları, Yemeksepeti+’a göre şimdiden daha düşük kalacağa benziyor.

Okumaya Devam Edin:

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu