Haberler

WhatsApp Kullanıcılarının Çok İstediği Özellikler Sonunda Yayınladı!

Anlık mesajlaşma uygulamalarından olan WhatsApp, beklenmeyen özellikler yayınladı. Şirket sonunda beklenen yenilikleri bünyesine katmayı başardı.

Akıllı telefonlar için geliştirilen ve Dünya’da en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp, beklenmeyen bir güncelleme yayınladı. Sık sık güncelleme yapan uygulama bu sefer de kullanıcılarının istekleri yönüne ilerlemeye başladı. Uygulamaya bu güncelleme içerisinde beş farklı seçenek getirildi. İşte haberle ilgili detaylar…

WhatsApp kullanıcılarının isteklerini yerine getirerek deneyimleri artırmaya devam ediyor. Yeni getirdiği güncellemeyle birlikte beş adet seçeneği bünyesine katan şirket, bu sefer bambaşka seçenekleri yayınlamayı başardı. Özellikle getirilen yenilikler efektif ve oldukça basit kullanıma sahip oldukları gözlemleniyor.

WhatsApp Grup Kişi Sayısı 512’ye Yükseldi!

Getirilen yeniliklere değinecek olursak öncelikle çok fazla istenen ‘’Herkesten Sil’’ özelliği artık 2 günden daha fazlaya çıkarıldı. Kullanıcılar bu sayede iletmiş oldukları mesajları 2 günden uzun bir süre de iptal edebilecekler. Yayınlanan bir diğer yeni özellik ise grup katılımcı sınırı 512 kişiye kadar yükseldi. Büyük grup veya topluluklar artık daha rahat bir şekilde katılım sağlayabilecek ve yönetim gerçekleştirebilecekler. Dosya boyutu konusuna da değinmek isteyen şirket, gönderilebilen boyutu 2 GB’a kadar yükselterek, kullanıcılarına rahat bir izlenim gösterdiğini görebiliyoruz.

Whatsapp

Bahsettiğimiz üç farklı özellikten ziyade son olarak yayınlanan iki seçenek sohbet bölümüyle alakalı olduğu görülüyor. Artık ‘’Benden Sil’’ özelliğini kullanarak yaptığınız silme işlemlerini birkaç saniye içerisinde geri alabileceksiniz. Yani silinen mesajları geri getirmek isterseniz bu mümkün olacak. Son olarak ise sohbetlerde bulunan ‘’Okunmamış’’ filtresi, kolaylıkla sıralanabilecek. Özelliği kullanmak için sadece sohbet içerisinden ‘’Ara’’ seçeneğine basmanız yeterli olacaktır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu