Haberler

Telegram, Birbirinden Farklı ve Eğlenceli Özelliklerini Kullanıma Sundu!

Güvenilir ve anlık mesajlaşma fırsatlarını kullanıcılarına ücretsiz sunan Telegram, yeni ve birbirinden farklı özelliklerini kullanıma sundu.

Telegram, son getirdiği güncellemesiyle birlikte oldukça değişik yeniliklere gideceğini açıklamıştı. Şirket yeni yayınladığı güncelleme ile birlikte iyileştirmeler yönünde çalışarak kullanıcılarına beklenmeyen özellikleri yayınladı. İşte o özellikler…

Telegram, Daha Önce Görmediğimiz Seçenekler ile Karşımıza Çıkıyor!

Sonsuz Tepkiler, artık tüm kullanıcılar, daha önce yalnızca Telegram Premium ile kullanılabilenler de dahil olmak üzere, gibi düzinelerce tepkiye erişebiliyor. Tüm yeni ifadeleri barındırmak için tepki panelini yeniden tasarlayarak genişletilebilir hale getirdik. Sık kullandığınız tepkiler en üstte görünecektir. Telegram Premium kullanıcıları, sonsuz sayıda özel ifade arasından tepkilerini seçebilirler. Binlerce ifade arasından seçim yapmayı kolaylaştırmak için artık mesaj başına 3 adede kadar tepkiyi ekleyebilirler. İfade Durumları, bugünden itibaren Premium kullanıcıları, herkesin nasıl hissettiklerini veya ne yaptıklarını hızlıca bilmelerini sağlamak için adlarının yanında görüntülenen bir hareketli ifade durumu ekleyebilirler. Bu özel durum; sohbet listesinde, gruplarda ve profilinizdeki Premium Rozetinizin yerini alır.’’ ifadelerini kullandı.

Bunun yanında daha farklı seçeneklerden de bahseden Telegram, açıklamanın devamında: ‘’Renklerini farklı temalarına uyacak şekilde değiştiren 7 standart durumdan birini ayarlayabilir veya sonsuz sayıda özel ifade arasından seçim yapabilirsiniz. Çalışmak, uyumak, seyahat etmek ve daha fazlası için popüler öneriler en üstte gösterilir. İyileştirilmiş Giriş Akışı, sık sık çıkış yapan ve tekrar giriş yapan kullanıcılar artık e-posta adresleri, Apple ile oturum aç veya Google ile oturum aç kullanarak giriş kodlarını alabilirler. iOS üzerinde Telegram’a kaydolmak veya oturum açmak, Android kullanıcılarımızın zaten aşina olduğu yeni arayüzler ve eğlenceli animasyonlarla artık daha da kolaylaştı.’’ sözlerini söyledi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu