Haberler

Xbox Game Pass Aile Planı Yakında Duyurulacak

Xbox Game Pass servisine yeni paketler eklenmeye devam ediyor. Gelen bilgilere göre Microsoft Xbox Game Pass aile planı yakın bir süre içerisinde duyurulacak. İlk olarak Xbox oyun konsolları için sunulan Xbox Game Pass servisi, abonelere aylık belli bir ücret karşılığında 100’ün üzerinde oyunun yer aldığı bir kütüphane sunuyordu.

Xbox Game Pass Aile Planı Bu Yıl Geliyor

Şirkete yakın kaynaklar tarafından aktarılan bilgilere göre Microsoft bu yıl içinde Xbox Game Pass’e aile planı getirecek. Microsoft’un bir süredir planlamalarını yaptığı yeni Xbox Game Pass paketi kısa süre içerisinde duyurulabilir. 

Game Pass’e gelecek olan yeni plan seçeneği beş kullanıcı için Xbox Game Pass erişimi sunacak ve kullanıcıları ayrı hesapların maliyetinden kurtaracak. Microsoft’un bu paketi, Microsoft 365 Aile Hesabı gibi pazarlaması bekleniyor. Xbox Game Pass, PC Game Pass ve Xbox Game Pass Ultimate servisinin aile planlarının olup olmayacağı bilinmiyor. Paketlerin ücretlendirmelerinin de nasıl olacağı belirsizliğini koruyor. 

Yurt dışında aylık 9.99 dolar karşılılığında abone olunabilen Xbox Game Pass servisinin 14.99 dolarlık çevrimiçi oyun desteği de sunan Ultimate paketi de bulunuyor. Bu pakette kullanıcılar EA Play kütüphanesine de erişebiliyor. Microsoft’un Game Pass aile planı iddialarının Sony’nin yeni PlayStation Plus paketlerini duyurmasından sadece birkaç gün sonra ortaya çıkması da pek çok kişinin dikkatini çekmiş durumda.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu