Forum

TS ve Easy Print So...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

TS ve Easy Print Sorunu

2 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
414 Görüntüleme
(@serkanyanarates)
Gönderiler: 45
Trusted Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba Arkadaslar;


simdi sistemimizde yeni server kurulumu yapdim. bu serveren ozellikleri;


Server 2008r2 TR- Uzerinde Terminal Server ve Active Drictroy kurulu. VE Tiger var. 10 Adet kullanici uzakdan baglanip tigerı calistiriyor. sonrada bazı kaynakari masaustune excell olarak kayit ediyor.


benim yapmak isdedigim;


kullanicilar uzaktan baglansınlar ama masustunde sadece tiger ve excell kısa yolu olsun baslat'ta da sadece OTURUMU KAPAT olsun bunu GP nasil yapabilirim. Sonrada


bu server 2008r2 de bulunan Easy Print Ozelligini nasil aktive edebilirim ayarlari tukce server 2008 icin tarif edebilirmisiniz?


cozumparktaki makeleyi okudum ama bir türlü yapamadım.


GP ayarları kendimde bulamadım



simdiden cok tesekkurler.




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Serkan YANARATES


Ser BILGISAYAR BILISIM TIC.

 
Gönderildi : 23/05/2011 03:14

(@huseyinkartal)
Gönderiler: 651
Honorable Member
 

Merhaba  serkan bey ,

  RDP yapacağınız  kullanıcıları Remote Destkop User grubuna  eklerseniz sadece   RDP yapıp ortak yazılımları kullanabilir bunun dışında  hiç bir ayar değişikliği vs  yapamaz  sadece kendi profil ayarlarına  yapabilir bende Remote Destkop Users  yeterlidir.

Easy print özelliği  ise mevcut  makalede  çok  detaylı  anlatıldığı için  biraz  kafanızı  karıştırıyor  olabilir yapmanız  gereken  sunucunuz  üzerine .Netframework 3.0  yükleyip  aşağıdaki resimdeki  bileşenler ile  kurulum yapmanız  yeterli  olacaktır  .

[img] [/img] 

 

Saygılar .. 

 
Gönderildi : 23/05/2011 03:52

Paylaş: