Haberler

TikTok, Fotoğraf Modunu Duyurdu

Popüler sosyal medya platformu TikTok, fotoğraf modunu duyurdu. Yeni özellik kullanıcıların yüksek kalitede, 35 kareye kadar fotoğraf galerisi oluşturmasına olanak sağlıyor.

TikTok fotoğraf modu

Sosyal medya araçları arasında kısa video paylaşımına öncülük eden TikTok’un geliştirdiği birçok özellik, farklı platformlar tarafından kopyalanıyor. Rekabette hakim durumunu korumak isteyen TikTok, sürekli iyileştirmeler ve yeni geliştirmeler için çalışıyor. Bu geliştirmelerden biri de bugün duyuruldu. Video odaklı bir sosyal medya aracı olan TikTok, bu kez fotoğraf düzenleme modu ile karşımızda.

TikTok fotoğraf modu nedir?

TikTok fotoğraf modu

TikTok’un yeni geliştirmesi fotoğraf modu, aslında bir fotoğraf galerisi ile video oluşturmaya hizmet ediyor. Kullanıcılar standart video paylaşımlarının yanı sıra tek bir gönderi içinde 35 kareye kadar fotoğraflar ekleyebilecek. Yüksek çözünürlüğe sahip fotoğrafların da kullanılabileceği galeriye arka plan sesleri ve metinler de eklenebilecek. Paylaşımı gören kullanıcılar tarafından tüm fotoğraflar müzik ile senkronize bir şekilde ilerleyecek.

Oluşturulan içerikler için çerçeve ekleme, kaplama ekleme, video hızı ayarlama, resim konumlandırma gibi araçlar da kullanılabilecek.

Daha uzun içerik açıklamaları yazılabilecek

TikTok’un duyurduğu bir diğer iyileştirme ise içerik açıklamaları ile ilgili. Değişiklikle birlikte kullanıcılar fotoğraf ve video gönderileri için 2.200 karaktere kadar açıklama yazabilecek.

Kaynak

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu