Haberler

Macbook Pro Serisi Büyük Tasarım Revizyonları İle Gelebilir

MacBook Pro serisinin önümüzdeki modelleri hakkında bazı ayrıntılar ortaya çıktı. Güvenilir bir kaynak olarak nitelendirilen ünlü Apple analisti Ming-Chi Kuo, gelecek değişiklikleri ünlü dizüstü bilgisayar serisinin beş yıl içindeki ilk büyük yeniden tasarımı olarak tanımlıyor.

MacBook Pro 2021 Serisinde Daha Keskin Kenarların Bulunması Bekleniyor
MacBook Pro 2021 Serisinde Daha Keskin Kenarların Bulunması Bekleniyor

Daha keskin kenarlara sahip olması beklenen Pro serisinin beklenen tasarım revizyonları oldukça fazla. Bu yıl piyasaya sunulacak MacBook Pro modelleri, 14 inç ve 16 inç boyutlara sahip olacak. Bu laptoplarda alışılagelmiş Intel işlemciler yerine son dönemde adını sıklıkla duyduğumuz ARM mimarili silikon Apple işlemciler kullanılacak. Planlanan değişiklikler tabii ki bu kadarla sınırlı kalmıyor.

Ünlü analist Ming Chi Kuo’ya göre, bu serinin en özel bölümlerinden biri olan Touch Bar kaldırılacak. Kaldırılan Touch Bar’ın yerini fiziksel fonksiyon tuşlarının alması bekleniyor. Yeni modellerde ayrıca MagSafe güç adaptörlerinin geri gelmesi bekleniyor. Kullanıcılar tarafından oldukça sevilen MagSafe, seri için oldukça olumlu bir gelişme gibi duruyor. Aktarılan detaylardan bir diğeri de dizüstü bilgisayar serisinin USB- C portlarının desteklemeye devam edeceği yönünde.

Kaynak: 9to5mac.com

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu