Forum

vista'da firep.exe ...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

vista'da firep.exe uyarısı

3 Yazılar
3 Üyeler
0 Likes
410 Görüntüleme
(@cavekesk)
Gönderiler: 6
Active Member
Konu başlatıcı
 

merhabalar ben vista home premium kullanırken arkadaşımın flaş diskini taktık ondan sonra bilgisayarımı her açtığımda firep.exe uygulaması için izin istiyordu izin ver dediğimde her hangi bir program veya başka bir şey çalışmıyordu ama izin verme dediğim de ise c:\windows dosyasına erişilemiyor uyarısı çıkıyordu. virüs olduğuna emindim ama nasıl bir virüstür nereye bulaşır kurtulmanın yolu nedir bunları bilmek istiyorum internetten araştırdım bulamadım bilen birileri varsa benimle paylaşsalar çok sevinrim şimdiden teşekkürler...

 
Gönderildi : 25/11/2008 23:54

(@rahmidilli)
Gönderiler: 2458
Famed Member
 

Merhabalar,

Son zamanlarda bu tür zararlılar çoğaldı. Malware bytes'ın tool'unu sitesinden indirip güncelleyiniz ve sisteminizi taratınız büyük ihtimalle düzelecektir. Anti virüs olarak ne kullanıyorsunuz? Kaspersky 2009 ile ilgili son zamanlarda güzel yorumlar okuyorum.

 
Gönderildi : 26/11/2008 11:51

(@ugurdasdemir)
Gönderiler: 1824
Noble Member
 

Merhaba

Başlat -Çalıştır-Msconfig-Başlangıç sekmesini tıklayınız-iç tablodan bahsettiğiniz exe'yi bulunuz ve onayı kaldırınız- sonra tamam butonunu tıkladıktan sonra sistemi yeniden başlatınız..İlk olarak sistem başlangıcında sizi rahatsız etmiyecektir.Sonrasında sistem açıldıktan sonra güncel bir virüs programınız var ise tarama yapıp bu zararlı yazılımdan kurtulabilirsiniz..

Ücretsiz bir şekilde burdan tarama yapabilirsiniz.

http://www.kaspersky.com.tr/virusscanner.htm

 

iyi günler dileriz

 
Gönderildi : 26/11/2008 14:54

Paylaş: