Haberler

Microsoft’tan Korsan Office Kullanıcılarına İndirim Teklifi

Microsoft Office’in korsan versiyonunu kullanan kullanıcılara %50’ye varan indirimler teklif ediyor. İndirimlerle Microsoft Office’i korsan kullanan kullanıcılar orijinal bir Microsoft 365 üyeliğine geçiş yapabilecekler.

Kampanya teklifi orijinal olmayan Office kullanıldığı tespit edilen kullanıcılara gönderiliyor. Teklif bir uyarı olarak üst menü altında gösteriliyor.

Uyarıya tıklandığında Microsoft 365 satın alma sayfasına yönlendiriliyorsunuz. Sayfa, korsan yazılım kullanmanın güvenlik tehditlerine kapı açtığı uyarısında bulunuyor.

%50 indirim Microsoft 365 Family’nin ilk yıllık üyelik ödemesine uygulanıyor. Bu aile pakedi 6 kullanıcıya kadar ve 6TB bulut depolama destekliyor. Kişisel Microsoft 365 Personal ise 1 kişi ve 1TB bulut depolama veriyor.

Bu strateji ile Microsoft muhtemelen bir taşla iki kuş vurmayı hedefliyor. Söz konusu strateji hem daha fazla ücretli kullanıcı, hem de bulut servislerinde daha fazla aktif kullanıcı üyeliği anlamına geliyor.

Ayrıca destek sitesindeki bir başka sayfa ile orijinal Office lisansı kullanmasına rağmen orijinal olmadığı uyarısı alan kullanıcılar için adımlar sunuluyor.

Bu sorunu ortadan kaldırmak için Office’i tamamıyla kaldırıp, kopya versiyonun bütün izlerinin buradaki adımlar izlenerek silinmesi ve Office’in tekrar yüklenmesi gerekiyor.

Kaynak: bleepingcomputer.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu