Forum

Win 8 Oluşturulan K...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Win 8 Oluşturulan Klasör CTRL+Z ile kaybolması

2 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
496 Görüntüleme
(@ahmetadbay)
Gönderiler: 43
Trusted Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba ; Win 8 starter yüklü  client makinamda   dün oluşturduğum klasör   bugun calısmaya devam ederken ,  ekran  sımgelerı  buyuklugu ıcın  ctrl+z ıcın  bastıgım da  klasorumu sıldı  "ornek olarak  olusturdugum dosyalarımı da aynı sekılde  bılmedıgım bıryerde  tasıyıp veya sılmekte"    tüm serarch yontemlerı ıle denedım ama  bulamdım   komut satırı ıle de dır komutu ıle baktım ama yıne  bulamadım sadece son kullanılan ogelerde  ksayolu var ordan dosya konumuna ulasamıyorum. 

 

 

 
Gönderildi : 14/02/2013 02:13

(@erkanbbayraktaroglu)
Gönderiler: 376
Reputable Member
 

Merhaba;


CTRL+Z tuşu yapılan son işlemleri geri alır, bu gerek Word, excel gibi uygulamalarda gerek masaüstünde yapılan değişikliklerde böyle bir durum ortaya çıkartabilir. Masaüstündeki simgelerinin büyüklüğünü yada küçüklüğünü yapabilmeniz için ya CTRL+Scrool yada aşağıdaki resimde belirttiğim gibi masaüstüne sağ tıklayıp görünüm sekmesinden "büyük, orta, küçük" olarak ayarlayabilirsiniz.


Görünüm


Son kullanılan öğelerde kısayolunun olması normaldir. Ancak dosya konumuna ulaşamama sebebiniz artık öyle bir dosya olmamasındandır. Dosyaları geri getirebilecek 3. party yazılımlar mevcut ancak bunlarla nekadar sağlıklı işlem yapabilirsiniz bilemiyorum.


İyi Çalışmalar


Kolay gelsin

 
Gönderildi : 16/02/2013 16:42

Paylaş: