Haberler

Apple, iOS 17 Beta 2 Güncellemesini Yayınladı

Apple, WWDC 2023 etkinliğinde tanıtımını yaptığı iOS 17 için ikinci beta güncellemesini yayınladı. Birçok yeni özelliğin ve tasarım değişikliğinin yer aldığı güncelleme, geliştiriciler tarafından test edilebiliyor. iOS 17 Beta 2 ile gelen yenilikler ve kurulum rehberi içeriğimizde.

iOS 16 Beta 2

Teknoloji devi Apple, bu ayın başlarında düzenlediği Worldwide Developer Conference (WWDC) 2023 etkinliğinde yeni ürün, donanım ve yazılımlarını tanıttı. Etkinliğin öne çıkan tanıtımlarından biri de iPhone telefonlar için bir sonraki büyük yazılım güncellemesi olan iOS 17 oldu. Bu sürümü test etmeye başlayan şirket, bugün geliştiriciler için iOS 17 Beta 2 sürümünü yayınladı.

iOS 17 Beta 2 sürümünde yer alan yenilikler

Bugün yayınlanan iOS 17 Beta 2 sürümünde güncelleme ekranındaki tasarım değişikliği göze çarpıyor. Bunun yanı sıra WWDC 2023’te gösterilen birçok yeni özellik de bu güncelleme ile teste açılmış durumda. AirDrop geliştirmesi, Mikro Konum seçeneği, NameDrop üzerinden diğer Apple cihazları ile veri alışverişi, bekleme modunda bildirimleri tamamen kapatma gibi özellikler bu sürümde test edilmeye başlandı. iOS 17’nin kararlı sürümünde yer alacak tüm özellikler ve güncellemeyi alacak modeller için Yeni Özellikleriyle iOS 17 Tanıtıldı. Hangi iPhone’lar iOS 17 Alacak? başlıklı içeriğimize göz atabilirsiniz.

iOS 17 Beta 2 güncellemesi nasıl yapılır?

İkinci iOS 17 Beta güncellemesinin test amacıyla geliştiricilere açık olduğunu ve birçok hata meydana getirebileceğini tekrar belirtelim. Güncellemeyi yükleyip deneyimlemek isterseniz öncelikle betaprofile.dev adresi üzerinden beta profilini yüklemelisiniz.

Yüklemenin ardından standart iOS güncellemelerinde olduğu gibi telefonunuzun Ayarlar menüsüne girip Yazılım Güncelleme seçeneğine dokunarak güncelleme ekranına ulaşabilirsiniz. Bu ekranda iOS 17 Beta 2 yüklemesini başlatabilirsiniz.

Kaynak

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu