Forum

İnternet Explorer'd...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

İnternet Explorer'dan Çıktı Alırken Sorun

5 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
533 Görüntüleme
(@gokhanhacioglu)
Gönderiler: 22
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

Merhabalar, Samsung SCX 4623FN model yazıcı kullanıyorum. Yazıcım ip üzerinden çalışıyor. LUCA adlı muhasebe programında detaylı fiş almak istiyorum. İnternet explorer'da fişimi görüntülüyorum. Yazıcıma çıktı almak için gönderi yaptığımda yazıcı kağıdı elle besleme ünitesinden çekiyor. Bende her defasında kalkıp elle besleme ünitesine kağıt koymak zorunda kalıyorum. Bilgisayarımda normal bir dosyadan çıktı almak istediğimde tepsi 1 ünitesinden çekiyor fakat internet explorer ile çıktı almak istediğimde elle beslemeden alıyor. 20 gündür bu sorunla işlerimi ilerletiyorum. Artık bıkkınlık geldi. Samsung ürün destek servisini aradığımda yazıcıda herhangi bir sorun olmadığını, bu sorunun kullanmış olduğunuz işletim sisteminin internet explorer ayarlarından olduğunu öne sürdüler. Birçok araştırma yaptım ama bir türlü sorunumu çözemedim. Son çareyi siz değerli çözümpark üyelerine danışmakta buldum. İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.

 
Gönderildi : 25/02/2011 17:09

(@fatihozcan)
Gönderiler: 248
Reputable Member
 

internet explorer dosya menüsünden sayfa yapısına bakın yada yine dosya menüsünden yazdır deyip sonrasında kullandığıınız yazıcının tercihlerinde kağıt menüsünde kaynak tepsi bölümünü kontrol etmenizi öneririm.

 
Gönderildi : 25/02/2011 17:22

(@gokhanhacioglu)
Gönderiler: 22
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

Fatih bey öncelikle teşekkür ederim ilginiz için. Aşağıdaki SS'lerde söylemiş olduğunuz ayarlar yapılı şekilde. Denemelerim hep bu yönde oldu zaten.


 



İnternet Explorer'ın yazıcı ile ilgili bir ayar sekmesinin olduğunu ve sorunun bundan kaynaklandığını tahmin ediyorum. Fakat hiçbir ayar bulamadım bu yönde

 
Gönderildi : 25/02/2011 17:45

(@gokhanhacioglu)
Gönderiler: 22
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

Özür dilerim resimler çıkmamış.


 


 
Gönderildi : 25/02/2011 18:30

(@gokhanhacioglu)
Gönderiler: 22
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

Bu sorunu Samsung Destek merkezi ile görüştüm. Onların çözüm yolu, microsofta suç atmak oldu. İnternet Explorer ayarlarınızı kontrol etmemi, sorunu çözemediğim taktirde microsoft ile görüşmemi belirttiler. Bu konuda gerçekten yardıma ihtiyacım var, ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum

 
Gönderildi : 26/03/2011 18:04

Paylaş: