Forum

Ekranda yavaşlama.
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Ekranda yavaşlama.

4 Yazılar
2 Üyeler
0 Likes
268 Görüntüleme
(@Anonim)
Gönderiler: 0
Konu başlatıcı
 

Merhabalar.Domaine uye bilgisayarlarımmızın birinde kullanıcının adıyla login olduğumuda ekranda bazı şeyler geç açılıyor.Mesela msn penceresini veya explorer'ı kapatınca ekran dalgalanarak kapanıyor.Fakat locak admin veya başka kullanıcı hesabıyla böyle bi sorunla karşılaşmıyoruz.Ekran kartının sürücüsünü güncelledim fakat sorun hala devam ediyor.İyi çalışmalar.

 
Gönderildi : 20/10/2010 15:26

(@rafets-ayata)
Gönderiler: 3820
Üye
 

Merhaba,


Yavaşlık yaşadığınız kullanıcı hesabını problem yaşadığınız bilgisayardan dizinleri ile birlikte kaldırın. Daha sonra tekrar ekleyip yeniden deneyin. Eğer sorun devam ediyorsa kullanıcıya local admin yetkisi verin. Sorun çözülmüşse lokal admin'in çalıştırdığı başlangıç öğelerindeki programlar ve servisleri kontrol edin ekran kartı ile ilgili bazı birleşenler olabilir bunlara yetki verin.


Birde logları kontrol edin herhangi bir hata mesajı varsa bunun üzerine gidin sorun çözülecektir.

 
Gönderildi : 20/10/2010 17:19

(@Anonim)
Gönderiler: 0
Konu başlatıcı
 

Sorun giderilmiştir Rafet bey.Teşekkür ederim.Peki kullanıcı bu sorunun kullanıcı profiliyle ne alakası olabilir bunu merak ettim.

 
Gönderildi : 21/10/2010 14:38

(@rafets-ayata)
Gönderiler: 3820
Üye
 

Merhaba,


Genellikle pc üzeriden oluşturulan profiller izinlere bağlı olarak oluşturulmaktadır. Logların durumuna bakarak net cevap verebilirim ama genelde bu tarz sıkıntılar profil oluşturmadan kaynaklı oluyor.

 
Gönderildi : 22/10/2010 00:44

Paylaş: