Forum

İp kameralarımdaki ...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

İp kameralarımdaki Sorun

6 Yazılar
4 Üyeler
0 Likes
475 Görüntüleme
(@fatihcantaylan)
Gönderiler: 39
Trusted Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba Arkadaşlar Şuan Bulundugum yerde Foscam FI8916 model kamerları mevcut ama bir sorunum var ve yetkili satıcısındanda destek alamıyoruz çözüm konusunda. Neyse yetkili satıcıyı unutalım. 

 

Bu kameradan yaklaşık 6 tane var ve çalışıyorken durduk yere sistemde hiç bir şey değişmemişken sürekli yeniden başlatma olayı oldu bu kameralar ilk elektrik ve network alınca bir tur döner sonra çalışmaya başlar bu dönme esnasında da ip alır biz hem sabit hem kendi ip biz vererek denedik. Firması ip alamadığını söylüyor başka bir şey demiyor eksik bir şey yapıyorsunuz diyor. Srekli yeniden başlama olayına çözüm bulamadık.Ama geçen bir switch aldım 5 portlu kendi bilgisayarım ve bu kamerayı bağladım internet baglantısı vermedim. kameraya bir ip verdim kendimede sabit ip verdim kamera çalışmaya başladı ip aldı ve yeniden başlatma olayı olmadı yani kamera sabit çalışır hale geldi. sonra internet bağlantısını da verdim kamerayı tekrar sıfırladım pcde otomatige aldım kamera yeniden başlatma olayı tekrar gelmeye başladı. Kamerayı internet agımdan çekince sorun olmuyor ama internet bağlantılı ağa bağlayınca sorun oluyor.  

 

Ben hayatımda ilk kez böyle bir durumla karşılaştım ip kameraları farklı markalarda sorunsuz kurdum hiç biride böyle bir hata vermedi ama bu sorun beni şuan çok zor durumda bıraktı acaba bu sorunla karşılaşan ve çözüm varmı.

 

 
Gönderildi : 29/03/2017 15:17

(@zulfumehmetozcifci)
Gönderiler: 731
Prominent Member
 

Kapanıp açılması sürekli mi oluyor yoksa belli aralıklarla mı oluyor. Elektirik tesisatınızda bir sorun olmuş olabilir mi? Kameranın birine imkanınız varsa bir güç kaynağı bağlama imkanınız var mı?

Kişisel bir olay

 
Gönderildi : 29/03/2017 23:33

(@fatihcantaylan)
Gönderiler: 39
Trusted Member
Konu başlatıcı
 

Yani farklı adaptörlerle denedim malesef aynı sorunu yaşadım. Kapanıp açılma süresini şöyle kamera açılıyor bir tur dönüyor bu dönmede ip alıyor tur bitiyor çalışmaya başlıyor ve kapanıyor başa sarıyor gene aynı işlemler ve yine yeniden başlama

 
Gönderildi : 30/03/2017 16:43

(@m-oguzhanozkurt)
Gönderiler: 1323
Noble Member
 

Ortamda DHCP olan herhangi bir cihaz var mı? Switch e herhangi bir PC bağladığınızda otomatik ip alabiliyor mu? Kullandığınız switch/ler yönetilebilir mi?

 
Gönderildi : 30/03/2017 19:10

(@sgnblt)
Gönderiler: 196
Estimable Member
 

internet bağlantınız stabilmi weewell'in bu tarz ürünlerini kuruyorum onlardada bu olayı internet kesilip tekrar geldiğide yapıyor.

 
Gönderildi : 30/03/2017 19:48

(@fatihcantaylan)
Gönderiler: 39
Trusted Member
Konu başlatıcı
 

İlk önce otomatik ip alıyor başka pc takınca yada cihazda sorun olmuyor. İnternet baglantısı türkiye yani ne kadar stabil ise burada o kadar stabil

 
Gönderildi : 31/03/2017 15:54

Paylaş: